Mijn wonderlijke wereld

1

Van Masja kregen we het boek “Mijn wonderlijke wereld” om te testen en een review over te schrijven. Hiervoor onze dank.

Informatie die op internet te vinden is: Een prachtig kleurboek voor volwassenen met maar liefst 46 pagina’s!
In ‘Mijn wonderlijke wereld kun je even wegdromen naar een andere wereld. Een wereld vol bloemen, dieren, mandala’s en andere patronen die je gedachten verzetten en je even tot rust laten komen. Kies een kleurplaat die het beste bij je stemming past en ga aan de slag! 

2

Masja van den Berg studeerde af aan de Gerrit Rietveld Academie en tekent en kleurt al haar hele leven. Haar kinderlijke verwondering over de wereld laat haar de mooiste creaties maken. Want er bestaat zoveel moois…. Laat je inspireren door Masja’s tekeningen en maak er jouw unieke wereld van.

3

We kregen het boek thuis gestuurd en zijn er gelijk in beginnen te bladeren. We hadden al zo veel positieve reacties over dit boek gehoord dat we wel nieuwsgierig waren of we deze mening zouden delen. En wat staan er mooie gedetailleerde kleurplaten in. Erg mooi.

4

We zijn begonnen te kleuren met stift. Hiervoor hebben we gekozen voor de staedtler triplus color in combinatie met de staedtler triplus textsurfer (voor de felle kleurtjes) en deze kleurden beiden erg fijn op dit papier. Het papier is mooi wit en van een fijne structuur.

5

Hierna hebben we gekleurd met de bruynzeel expression colour potloden. Deze kleurden ook erg fijn op dit papier. We hebben deze daarna gedoezeld met een doezelaar en geurloze terpentine. Dit ging iets lastiger. Met deze potloden hebben we eerder gedoezeld dus waarschijnlijk ligt dit aan de papiersoort die gebruikt is. Maar met wat meer inspanning lukte het echter ook.

6

Achterin het boek heeft Masja nog een paar leuke kleurtips verzamelt waardoor het kleuren in dit boek nog leuker wordt en waarbij je misschien nog verschillende nieuwe dingen uit kunt proberen wat je nog niet wist. Of wat je als extra steuntje in de rug kunt gebruiken om je te herinneren wat je kunt doen om je kleurplaat extra mooi te maken.

7

Dit boek is zeker een aanwinst voor diegene die van bloemen en natuur kleuren houdt.

Dit boek kost slechts € 5,99 en is o.a. te bestellen in Masja’s webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *