Kleurrijke lente

Deze keer hebben we een gastreview. Angelique van de website Personalfizz hebben we gevraagd of ze eens een keer een review wilde schrijven over een van haar kleurboeken. Dit leek haar erg leuk. Dit is het boek Kleurrijke lente geworden. Hiervoor natuurlijk onze dank.

Het is nu officieel lente dus ik vond het wel tijd worden voor het nieuwe kleurboek dat uitgeverij Lantaarn heeft uitgebracht, het kleurboek heet: kleurrijke lente, de kaft ziet er inderdaad kleurrijk en gezellig uit daar hou ik van.

1

Op de achterkant kan je een stukje tekst lezen en vind je ook het ISBN nummer: 978-94-6188-489-3.

2

Zelf ben ik sowieso wel dol op de art-therapie boeken van de Lantaarn, de bladzijdes zijn goed in gedeeld door middel van een randje om de platen heen, dit vind ik zelf prettig, want op die manier kleur je niet direct op de andere plaat, de bladzijdes zijn erg dik waardoor je met veel materiaal erin kunt kleuren.

– Kleurpotloden is geen probleem;
– Gelpennen is geen probleem maar druk niet al te hard want dat zie je terug in de plaat erachter, niet de kleur maar wel een lijntje;
– Stabilo 68 (dikke stift) is geen probleem;
– Stabilo 88 (fineliners) is wel een probleem, de ene kleur meer dan de ander maar hij drukt dus wel door.

Hieronder zie je welke kleurplaten ik gekleurd heb en vertel ik welk materiaal ik gebruikt heb:

3

De kleurplaat met konijnen heb ik gekleurd met potloden van Bruynzeel en BIC. Ik vond het leuk om de konijnen roze te doen en de blaadjes twee tinten groen. De plaat met de slakken heb ik gekleurd met de metallic gelpennen van de Action.

4

De plaat met de koeien heb ik gekleurd met stabilo 88 (fineliners) en heb de volgende kleuren gebruikt: 56, 55, 57, 32, 51 & 43 deze drukken dus helaas door. De plaat met de bloemen heb ik gekleurd met stabilo 68 (dikke punten 1mm) en heb ik de volgende kleuren voor gebruikt: 054, 11, 033, 024, 13 & 26.

Er zitten natuurlijk veel leuke platen in dit boek, vooral veel bloemen en dieren plaatjes daar moet je net van houden natuurlijk.

Het boek is alleen te verkrijgen als soft cover uitvoering.

Gegevens van het boek:
Titel: Kleurrijke lente
Uitgeverij: De lantaarn b.v.
Afmetingen: 13x297x207 mm
ISBN: 9789461884893
Prijs: € 8,99

Dit boek is o.a. te bestellen in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *