Ik kleur jou – Wilma Veen

1

Informatie die op internet te vinden is: Ik kleur jou is een kleurboek voor volwassen, gemaakt met de vrolijke kunst van Wilma Veen en geïnspireerd door onze grote meesters. Een inspirerend kleurboek voor volwassenen. 

2 3

Van uitgeverij Kok kregen we het boek “Ik kleur jou” toegestuurd om een recensie over te schrijven. Hiervoor onze dank

4

Ik kwam hem al veelvuldig op internet tegen en zag dat het al een regelrechte hit was, net als de andere boekjes van Wilma Veen, “Ik lief jou” en “Ik vrolijk jou”. Nu komt Wilma Veen met het boek “Ik kleur jou”. Waar in ze haar kunst combineert met de kunst van onze grote meesters.

5

Dit boek is eigenlijk een combinatie van kleuren en tekenen. Je kleurt, maar er zijn ook tekeningen waar je je eigen dingen kunt tekenen. Daarnaast bevat het boek mooie inspirerende positieve teksten. Wat kenmerkend is voor Wilma Veen.

6

Toen ik het boekje binnen kreeg begon ik er gelijk in te bladeren. Het boek is zeer zeker geen standaard kleurboek. En is heel anders dan de andere kleurboeken. De boodschap die het boek mee wil geven is dat je niet perfect hoeft te zijn. En dat is voor mij wel een goede leer. Ik probeer het altijd perfect te doen. Dus, tijdens het kleuren in dit boek, hier wel vaker aan gedacht. Ik denk, dat dit wel een boodschap is, die ik vaker mee zou moeten dragen.

7

Het papier van het boek voelt fijn aan en is van een gladde structuur.
Echter toen ik met stiften (Stabilo 68) kleurde drukte dit heel lichtjes door. Dit is wel jammer want ik denk dat deze tekeningen ook erg uitnodigen om met stift te kleuren.

8

Ik denk al met al is dit boek veel meer dan een kleurboek. Het is een boek wat je aan het denken zet en je duidelijk maakt dat je kleur op verschillende manieren in je leven kunt brengen.

Gegevens van het boek:
Titel: Ik kleur jou
Auteur: Wilma Veen
Aantal pagina’s: 48
Uitgeverij: Kok Uitgeverij
ISBN: 9789043524797
Prijs: € 7,99

Dit boek is o.a. te koop bij Bol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *