Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen

1

Van uitgeverij BBNC kregen we het boek “Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen”. Hiervoor onze dank. Aangezien we in samenwerking met Boekhandel Deurenberg in de toekomst een promotiemiddag willen organiseren om het kleuren voor grote kinderen te promoten.

2

Informatie die op internet te vinden is: Voor kinderen rond de 10 jaar oud zijn er maar weinig interessante kleurboeken op de markt. Dat deze kinderen wel graag willen kleuren, blijkt wel uit het verkoopsucces van Het enige echte kleurboek voor grote kinderen. Dit tweede deel biedt opnieuw urenlang kleurplezier: meer dan 100 mooie, rijk geïllustreerde platen met dieren, bloemen, vlinders of bijzondere abstracte figuren!

3

Dit is het tweede deel van de serie speciaal voor de grote kinderen. Het enige echte kleurboek voor grote kinderen vonden we erg leuk en ook geschikt voor volwassenen. Dus we waren benieuwd hoe dit was met het tweede deel van deze serie.

4

Wat meteen opvalt als je begint te bladeren in dit deel is dat je veel kleurplaten hebt die over twee bladzijden lopen. Wat ik zelf best jammer vind. Ik vind het zelf mooier en denk vooral ook om de aandacht van de jongeren er bij te houden, is het fijner om kleurplaten over een enkele bladzijde te houden. Maar dat is natuurlijk smaak afhankelijk.

5

Het papier is net als in het eerste deel een erg fijne kwaliteit. Het papier is dik, waardoor je er ook met verf en stiften goed in kunt kleuren.
In dit kleurboek is meer gekozen voor herkenbare figuren en minder abstracte dingen en patronen. Wat ik zelf altijd wel erg mooi vind in de kleurboeken.

6

We hebben ook bij dit boek ervoor gekozen om het kleurboek te ringbanden om ook aan de binnenrand goed te kunnen kleuren. Dit hebben wij laten doen bij de lokale boekhandel. En kan bij verschillende drukkerijen en/of boekhandels. Dit probleem heb je bij meerdere dikke kleurboeken en als een boek de moeite waard is zou ik echt adviseren om het te laten ringbanden. Dit kost een paar cent (ons kostte het in dit geval €3,30) maar dan kun je wel veel makkelijker tot in de rand kleuren.

7

Gegevens van het boek:
Titel: Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen
Uitgeverij: BBNC uitgeverij
Afmetingen: 12x238x171 mm
ISBN: 9789045317724
Prijs: €9,95

Dit boek is o.a. te bestellen in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *