Het enige echte xenos mandalakleurboek

1

Informatie die op internet te vinden is: Kleuren is erg rustgevend. Dankzij dit Xenos mandalakleurboek wordt je helemaal zen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste tekeningen! Er staan eindeloos veel kleurplaten in waardoor je urenlang je gang kunt gaan. Naast dit kleurboek is er nog een andere variant verkrijgbaar.

2

We zagen een tijd geleden dit boek bij Xenos liggen en waren toch wel benieuwd naar dit boek dus besloten om dit boek mee te nemen.

3

We zijn begonnen te kleuren met potlood en hebben hierbij gekozen voor de Lyra Rembrandt polycolor potloden. Deze kleurden fijn op dit papier. De kleurafgifte is ook goed. Ook bij weinig druk.

4

Hierna hebben we gekozen om te gaan kleuren met stiften. Hier hebben we gekozen om te kleuren met tombow ABT Dual Brush pens. Door de vele mogelijkheden met deze stiften wilde ik deze stiften graag in dit boek uittesten. Deze werkten erg fijn in dit boek, echter zag ik op de achterkant wel een paar hele lichte plekjes waar de stiften door gedrukt hadden. Dit komt enerzijds door de stiften maar anderzijds ook doordat de papierkwaliteit iets dunner is dan we normaal gewend zijn. De kleurweergave is wel erg mooi.

5

Aangezien de tombows toch heel licht doordrukten, hebben we besloten om ook nog een plaat te kleuren met de Faber Castell pitt artist pen brush. Deze kleurden ook heel mooi in dit boek. En ondanks het iets dunnere papier drukten deze niet door in dit boek. De kleurafgifte is ook bij deze stiften erg goed.

6

Het formaat van dit boek is 30 bij 30 cm wat een mooi formaat is voor mandala’s.

Dit boek kost € 8,99 en is te bestellen bij de webshop van Xenos.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *