Mandala kleurplaat van Mariskleurt

img_1053Normaal hebben we iedere donderdag een kleurplaat maar vandaag een extra kleurplaat. We waren in gesprek met Mariska van Mariskleurt, aangezien Mariska bezig is met een review voor ons, hierover later meer. Ze vertelde dat ze ook deed tekenen en dus ontstond het idee deze tekening ook met jullie te delen.

Mariska laat door middel van een aantal tekeningen ook zien hoe ze de tekening getekend heeft wat het natuurlijk ook voor ons extra leuk maakt om te zien hoe de tekening opgebouwd wordt. Je ziet steeds meer details in de tekening komen.

img_1051 img_1052

Het eindresultaat van de kleurplaat is natuurlijk te downloaden. En we hopen natuurlijk dat weer veel mensen hem inkleuren. Wij gaan hem zeker inkleuren.

uI4qqi4jZpJWi9fYd5UbgYcwqJdIptLi0sZM77fqUic

Om de kleurplaat te downloaden, klik op bovenstaande tekening en sla de afbeelding op en print hem uit. We zouden het natuurlijk ook erg leuk vinden om kleurplaten die ingekleurd zijn, terug te zien op onze like pagina, in onze facebookgroep, of als reactie onder dit blog.

Mariska heeft naast haar like pagina ook een eigen blogsite waar je ook o.a. haar werk kunt zien. Dus neem ook gerust eens een kijkje op haar blogsite of Like pagina. Dit zal zij beslist ook erg leuk vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *