Het enige echte minikleurboek voor volwassenen

1

Aangezien we kleurambassadeurs zijn kregen we dit boekje van BBNC uitgeverij om een recensie over te schrijven. Hiervoor onze dank.

2

Informatie die op internet te vinden is: Na een eindeloze reeks succesvolle kleurboeken presenteren wij nu ‘Het enige echte mini kleurboek voor volwassenen’. Een schitterend kleurboekje vol nieuwe kleurplaten, van dezelfde kwaliteit, maar nu in een handzaam formaat en tegen een nog zachtere prijs, dus ook geschikt voor de kleinere portemonnee. Dit handzame, lichtgewicht kleurboek kun je overal mee naartoe nemen. Stop hem in je jas, broekzak, tas of koffer en je kunt overal je kleurmomentje pakken.

3

Ik ben eerst begonnen om door het boekje te bladeren. Wat me meteen opviel is dat er een verscheidenheid aan kleurplaten hebt, patronen, bloemen en fantasieplaten. Het formaat is inderdaad mini, wat dit boekje ideaal maakt om hem mee te nemen onderweg. Het boek bevat een aantal kleurplaten die 2 bladzijden beslaan en anderen kleurplaten beslaan gewoon 1 bladzijde.

4

Ik ben begonnen te kleuren in dit boekje met stift. Ik heb hiervoor gekozen voor de Staedtler triplus Color. Deze kleurden erg fijn op dit papier. De kleuren werden goed weergegeven. En wat altijd extra fijn is, de kleuren drukten niet door. Dit was een kleurplaat die vrij snel af was en dus ook ideaal is als je bijvoorbeeld ergens aan het wachten bent.

5

Hierna ben ik met potloden gaan kleuren. Hiervoor heb ik verschillende soorten potloden gebruikt, waarna ik gedoezeld hebt met geurloze terpentine en doezelaars. Ook dit ging heel goed in dit boekje. Enige wat ik merkte is dat de bladzijde ietwat omkrulde, ik vermoed door de terpentine.

Echter is het, zoals in veel kleurboeken erg lastig om in de binnenrand te kleuren. Je kunt het kleurboek wel erg goed open vouwen, echter blijft het boek daarna helaas wel open staan.

6

Daarnaast merkte ik dat er enkele draadjes los gelaten hebben, waardoor een deel van het boekje helaas gedeeltelijk los gelaten heeft.

7

Dit boekje is zeker een boekje wat ik vaker zal gebruiken om even snel tussendoor een plaat te kleuren.

8

Gegevens van dit boek:
Titel: Het enige echte minikleurboek voor volwassenen
Formaat: 111mm x 160mm x 12mm (bxlxh)
Uitgever: BBNC Uitgeverij
ISBN: 9789045318127
Aantal pagina’s: 144
Prijs: € 6,95

Dit boek is o.a. te bestellen via onze webshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *