Extra kleurplaat van Mariskleurt

Afgelopen vrijdag hebben we de recensie van “De kunst van Zentangle tekenen” geplaatst. Toen hadden we al beloofd dat er nog een supermooie kleurplaat van Mariska zou langskomen. En belofte maakt schuld dus deze komt er nu natuurlijk aan.
Mariska was hier best trots op, maar volgens mij mag ze hier heel erg trots op zijn.

kleurplaat-mariska-de-haanOm de kleurplaat te downloaden, klik op bovenstaande tekening en sla de afbeelding op en print hem uit. We zouden het natuurlijk ook erg leuk vinden om kleurplaten die ingekleurd zijn, terug te zien op onze like pagina, in onze facebookgroep, of als reactie onder dit blog.

Dus print hem uit en kleur hem in. Veel plezier met deze kleurplaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *