Sanders Volwassenen kleurpakket

sam_0082Van Sanders kregen we de vraag of we over hun nieuwe kleurpakket een recensie wilden schrijven. Hier zeiden we natuurlijk geen nee tegen, en zo kregen we van Sanders dit pakket opgestuurd. Hiervoor natuurlijk onze dank.

Het pakket bestaat uit:

  • Van punt naar punt
  • Kleurboek voor volwassenen
  • 12 potloden Bruynzeel Expression Colour

sam_0142Ik ben begonnen in het boekje van punt naar punt. Dit zijn leuke puzzels die je in een verloren uurtje heerlijk ontspannen op de bank kunt doen. In dit boekje zitten kleine en grote puzzels. Wat ik zelf wel prettig vond, want als je wat minder tijd hebt kun je dus mooi een van de kleinere uit kiezen. In het midden zit er zelfs een die 2 bladzijden groot is, daar ben je dus wel even lekker zoet mee. Het is een fijn handzaam formaat.

                 sam_0143 sam_0144

Bij de eerste “van punt naar punt” staat een mooie uitleg geschreven hoe het precies werkt, en zijn de eerste paar streepjes al voorgedaan. Hierdoor zal iedereen het principe meteen door hebben. sam_0145Dit is een erg leuk boekje, wat ik zeker nog vaker zal gaan doen.

Na dat ik een “van punt naar punt” gedaan had ben ik gaan kleuren in het boek “kleuren voor volwassenen”. sam_0170Het kleurboek oog van de buitenkant al heel mooi vind ik. Ik ben gelijk beginnen te bladeren en het boek bevat een verscheidenheid aan kleurplaten. Zo heb je voor ieder wat wilt. Het zijn wel echt kleurplaten waar je wel wat uurtjes zoet mee bent, wat ik zelf wel heel fijn vindt. Dit zijn echt kleurplaten voor volwassenen.sam_0166Wat mij wel opviel, maar dit is maar 1 kleurplaat in het hele boekje, dat de olifant heel moeilijk is om in te kleuren. Als je de bovenstaande afbeelding bekijkt zie je dat je de patronen in de olifant erg klein zijn om in te kleuren. Wellicht iets waar de uitgever bij de volgende uitgave rekening mee kan houden. sam_0168Ik ben begonnen te kleuren met kleurpotloden. Het papier voelt erg fijn aan om met potloden over te kleuren. Het is mooi glad papier en de structuur van het papier is mooi glad en zorgt er voor dat de potlood er makkelijk over heen gaat.
afbeelding-2015-05-06-23-03-14Hierna ben ik gaan kleuren met de Staedtler triplus color. Hierbij is het altijd afwachten of het papier doordrukt. Echter Sanders heeft voor een mooie dikke kwaliteit papier gekozen, want ook bij iets harder op de stift duwen, of vaker op een plek kleuren, drukt het niet op de achterkant door. De stiften zijn heel goed te gebruiken op het papier. Het papier is van een hele goede kwaliteit. sam_0165

Wat wij over de Bruynzeel expression Colour potloden vinden kun je hier lezen. Dit is een zeer goede kwaliteit potlood waar je bij aankoop van deze set uren lang kleur plezier zult hebben.

Dit Sanders Volwassenen kleurpakket kost € 12,95 en is te bestellen bij Sanders Puzzelgroep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *