Het enige echte kleurboek voor grote kinderen

Print

 

Van uitgeverij BBNC kregen we het boek “Het enige echte kleurboek voor grote kinderen”. Hiervoor onze dank. Aangezien we in samenwerking met Boekhandel Deurenberg een promotiemiddag willen organiseren om het kleuren voor grote kinderen te promoten.

2

Informatie die op internet te vinden is: Het enige echte kleurboek voor grote kinderen is speciaal gemaakt voor meiden en jongens van rond de 10 jaar oud. Voor hen zijn er maar weinig interessante kleurboeken op de markt en die er wel zijn, zijn al snel te kinderachtig. Maar daar komt nu verandering in. Dit kleurboek biedt reuzeveel en urenlang kleurplezier. Meer dan 100 mooie platen met dieren, bloemen, vlinders of abstracte figuren, kun je helemaal je eigen draai geven. Alle afbeeldingen kunnen ingekleurd worden met kleurpotloden, viltstiften, waterverf, acrylverf, waskrijt en aquarelverf.

3

De kleurplaten uit dit boek zijn ongeveer in dezelfde stijl als de kleurplaten in de enige echte serie voor volwassenen. Alleen heb je hier ook kleurplaten erbij die iets kinderlijker zijn.

4

Je merkt wel dat het papier van dit boek dikker is dan van de andere boeken uit de “enige echte serie” dit kan te maken hebben dat op de achterflap ook staat dat je o.a. ook met waterverf, acrylverf, waskrijt of aquarelverf kunt kleuren.  Het papier voelt dus ook extra dik aan en ook bij harder drukken op de stiften drukt het niet door.

5

Wij hebben, net als bij “Het enige echte kleurboek voor senioren” ook dit boek laten ringbanden, bij de lokale boekhandel, om het kleuren in de randen makkelijker te maken. Doordat dit kleurboek behoorlijk dik is en dus heel wat kleurplaten bevat, is dit wel handig om te doen, want dit is het enige minpuntje wat ik zou kunnen bedenken, het kleuren aan de binnenrand is wat lastiger doordat je al snel de kleurplaat aan de andere kant kleurt. Door het ringbanden voorkom je dit.

6

Gegevens van dit boek:
Titel: Het enige echte kleurboek voor grote kinderen
Uitgeverij: BBNC
Afmetingen: 12x238x171 mm
ISBN: 9789045317076
Prijs: € 9,95

7

Dit boek is o.a. te bestellen bij bol.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *