Het derde enige echte mandalakleurboek

1

Informatie die op internet te vinden is: Mandala’s vormen een bron van rust, wijsheid en meditatie. Een mandala kan als focusobject gebruikt worden tijdens meditatie. De vorm zorgt ervoor dat de aandacht bijna automatisch naar het midden wordt getrokken. Daarnaast zijn mandala’s natuurlijk ook prachtige geometrische figuren om in te kleuren! ‘Het derde enige echte mandalakleurboek’ bevat 70 schitterende nieuwe mandala’s. Het boek is gemaakt van extra stevig papier, waarop je je kunt uitleven met allerlei materialen. Breng jezelf tot rust en bevrijd de creatieveling in jezelf!

2

Aangezien we kleurambassadeur zijn hebben we van BBNC uitgevers dit boek ontvangen om uit te testen en een review over te schrijven. Hiervoor onze dank natuurlijk.

We hebben beiden verschillende dingen gekleurd.

3

 

Allereerst hebben we een plaat gekleurd met spectrum noir markers, ook al drukken deze door in het boek, wilden we deze toch erg gebruiken in dit boek. Aangezien de eerste plaat aan de achterkant geen andere mandala had staan hebben we deze gekleurd met deze markers. Deze kleurden erg fijn op dit papier. Ze drukten alleen erg door. Wellicht een idee om hiervoor een apart boek uit te brengen die geschikt is voor markers.

4

Natuurlijk ook gekleurd met potloden.

Een mandala is gekleurd met de bruynzeel expression colour. De kleuren werden mooi weergegeven en de potloden kleurden erg fijn op dit papier.

5

De andere mandala die met potlood gekleurd is, is gekleurd met Lyra Rembrandt polycolor en daarna zijn stukjes bewerkt met de Lyra rembrandt Splender en stukjes gedoezeld. Ook het doezelen ging erg goed op dit papier.

6

Hierna natuurlijk ook nog met stiften gaan testen. Onder andere om uit te proberen of de stiften doordrukken in dit boek.
Dat is toch altijd afwachten of dit goed gaat.

7

Een plaat gekleurd met de staedtler triplus fineliners. Dit ging goed. De kleuren drukten gelukkig niet door en de kleur werd mooi weergegeven op dit papier.

8

Daarna een mandala gekleurd met staedtler triplus fineliners gecombineerd met de staedtler triplus color. Ook de color drukten niet door. Het papier is een mooie dikke kwaliteit waardoor doordrukken voorkomen wordt.

9

Hou je van mandala’s kleuren? Dan is dit wel een boek die niet in je collectie mag ontbreken. Persoonlijk vinden wij het wel jammer dat sommige platen zo druk en rommelig zijn tegenover deel 1 en 2 van deze serie

10

Gegevens van dit boek:
Titel: Het derde enige echte Mandala kleurboek
Formaat: 300x300x11mm (bxlxh)
Uitgeverij: BBNC Uitgevers
ISBN: 9789045318158
Aantal pagina’s: 72
Prijs: € 12,50

Dit boek is o.a. verkrijgbaar in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *