Het derde enige echte kleurboek voor grote kinderen

1

Aangezien ik kleurambassadeur ben, heb ik van uitgeverij BBNC het derde enige echte kleurboek voor grote kinderen gekregen om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hiervoor natuurlijk mijn dank.

2

Informatie van de achterflap: Voor kinderen rond de tien jaar oud zijn er maar weinig interessante kleurboeken op de markt. Dat deze kinderen wel graag willen kleuren, blijkt wel uit het overweldigende succes van ‘Het enige echte kleurboek voor grote kinderen’ en ‘Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen’! Dit derde deel biedt weer urenlang kleurplezier met meer dan 100 platen met dieren, bloemen, vlinders en abstracte figuren! Het boek is van dezelfde hoge kwaliteit als onze Enige echte kleurboeken voor volwassenen. Leef je dus lekker uit met kleurpotloden, viltstiften, waterverf, waskrijt of aquarel. Want kleuren is voor iedereen!

3

Ik had deel 1 en 2 van deze serie al en was dus wel benieuwd hoe dit deel zou zijn. Gelukkig lijkt dit deel weer meer op deel 1, want deel 2 vond ik best wel tegen vallen.De platen wisselen elkaar af. Je hebt bloemen, voorwerpen, patronen tot fantasiebeestjes. Voor ieder wat wils dus. Iets voor jongens maar zeker ook voor meisjes is in dit boek te vinden en zelfs voor volwassenen.Wat dit boek dus voor iedereen leuk maakt.

4

Ik ben begonnen te kleuren met stiften. Ik heb hierbij gekozen voor de staedtler triplus color.Deze stiften drukten niet door, alleen als je veelvuldig over een en dezelfde plek blijft gaan zie je heel licht op de achterkant de kleur door drukken. Echter de plaat op de achterkant is nog gewoon te kleuren en normaal gesproken kleur je niet veelvuldig op dezelfde plek. Dit had ik echt gedaan om uit te testen.

5

Daarna ben ik gaan kleuren met de kleurpotloden van BBNC zelf de enige echte kleurdoos voor volwassenen. De kleurpotloden gaven bij veel druk genoeg kleur af. De kleurplaat geeft een lichte kleur effect.

6

Dit boek is zeker voor de iets oudere kinderen een aanrader, maar denk dat ook menige volwassenen zich menig uurtje kan amuseren met dit boek. Ik  heb bijvoorbeeld deze bovenstaande gekleurde kleurplaten met plezier gekleurd.

7

Gegevens van dit boek:
Titel: Het derde enige echte kleurboek voor grote kinderen
Formaat: 170mm x 240mm x 13mm ((BxLxH)
Uitgeverij: BBNC uitgeverij
ISBN: 9789045318271
Aantal pagina’s: 128
Prijs: € 9,95

Dit boek is o.a. te bestellen in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *