Zen, 45 kaarten om in te kleuren en te versturen

1

Van uitgeverij Karakter, kregen we dit boekje kaarten om een recensie over te schrijven. Hiervoor onze dank.

2

Informatie die op internet te vinden is: Handzame kleurboeken met 45 kaarten met mooie prints en inspirerende teksten. De kaarten zijn makkelijk uit te scheuren en te versturen.

3

Iedere kaart bevat een inspirerende  tekst. De teksten zijn van heel vrolijk tot echte teksten om over na te denken.

Het papier is om te kleuren heel fijn. Echter om te versturen vind ik het papier toch iets aan de slappe kant. En ik zelf zou ze toch eerder in een envelop doen dan dat ik ze zo zou opsturen, maar dit is een persoonlijke keuze.

4

Op de achterkant is genoeg ruimte om je tekst te schrijven. Er is ook ruimte om het adres voor de geadresseerde te schrijven. De afmetingen van deze kaarten is ook iets groter als de normale afmeting van een kaart.

5

Ik ben begonnen te kleuren met stift. Dit ging heel goed de kleuren werden mooi weer gegeven en drukt absoluut niet door, waar ik wel een beetje bang voor was, omdat het papier niet zo heel dik is, zeker niet voor kaarten. Maar dit ging gelukkig goed.

6

Hierna gaan kleuren met de staedtler ergosoft aquarell kleurpotloden. Deze heb ik hierna gedoezeld met geurloze terpentine. Dit ging ook heel goed op dit papier.

7

Gegevens van het boek:
Titel: Zen, 45 kaarten om in te kleuren en te versturen
Uitgeverij: Karakter uitgeverij
Afmetingen: 13x201x136 mm
ISBN: 9789045211015
Prijs: € 9,99

Dit boek is o.a. te verkrijgen in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *