Happy, 45 kaarten om in te kleuren en te versturen

1

Van uitgeverij Karakter, kregen we dit boekje kaarten om een recensie over te schrijven. Hiervoor onze dank.

2

Informatie die op internet te vinden is: Handzame kleurboeken met 45 kaarten met mooie prints en inspirerende teksten. De kaarten zijn makkelijk uit te scheuren en te versturen.

3

Ieder kaartje bevat een tekst waar je blij van wordt.  Het is een tekst, zoals de titel het al zegt, die alles heeft te maken met happy.

4

Het papier is, net als het boekje Zen, om te kleuren heel fijn. Echter om te versturen vind ik het papier toch iets aan de slappe kant. En ik zelf zou ze toch eerder in een envelop doen dan dat ik ze zo zou opsturen, maar dit is een persoonlijke keuze.

5

Op de achterkant is genoeg ruimte om je tekst te schrijven. Er is ook ruimte om het adres voor de geadresseerde te schrijven. De afmetingen van deze kaarten is ook iets groter als de normale afmeting van een kaart.

Ik ben begonnen te kleuren met de staedtler triplus color stiften en 1 staedtler triplus fineliner voor de tekst in te kleuren. Dit ging heel goed en drukte absoluut niet door. De kleuren worden mooi weergegeven op het papier.

6

Na deze kaart doorgegaan met potloden. Gekozen voor de Staedtler ergosoft potloden. Deze gleden erg fijn over het papier en de kleurafgifte is goed.

7

Gegevens van het boek:
Titel: Happy, 45 kaarten om in te kleuren en te versturen
Uitgeverij: Karakter uitgeverij
Afmeting: 13x202x136 mm
ISBN: 9789045211114
Prijs: € 9,99

Dit boek is o.a. te bestellen in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *