De enige echte mandalakleurposter groen

cover

Aangezien we kleurambassadeurs we kleurambassadeur zijn voor BBNC uitgevers zullen we het deze keer hebben over “de enige echte mandala kleurposters groen”. Deze hebben we ontvangen om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hiervoor wederom onze dank.

Informatie die op internet te vinden is: Mandala’s worden al eeuwenlang gezien als bron van wijsheid, rust en meditatie. Daarnaast zijn het natuurlijk ook prachtige afbeeldingen om in te kleuren en aan de muur te hangen! In deze luxe driehoekige koker zitten drie van de mooiste en gedetailleerdste mandala’s uit de kleurboeken op posterformaat: 60 x 60 cm. Kleur ze in, lijst ze in en hang ze aan je muur; staat garant voor urenlange ontspanning, ook ná het kleuren!  

voorbeeld 1

Omdat ik mandala’s kleuren altijd wel erg leuk vind, was ik erg nieuwsgierig naar deze posters. Toen deze binnenkwamen, ben ik meteen gaan kijken hoe ze er uit zagen. Wat mij wel opviel was dat het mandala’s waren die eerder al eens in een boek gestaan hebben. Dit vond ik op zich wel jammer. Ik had gehoopt dat dit hele nieuwe mandala’s waren.

voorbeeld 2

De koker bevat drie kleurposters. En voor dat je de poster gaat kleuren moet je er toch eerst wat opleggen zodat de poster niet terug oprolt. Wat op zich wel een nadeel is, maar wat denk ik niet anders op te lossen is, om geen vouwen in de poster te krijgen. Dit zie je ook op  bovenstaande foto’s.

1

Ik ben begonnen te kleuren en heb hierbij gekozen voor de Staedtler triplus color en een Staedtler triplus textsurfer te gebruiken. Ik ben in het midden begonnen en heb hierbij gekozen om de kleuren aan een kant naar buiten toe uit te werken. Omdat de poster zo groot is, is draaien met de poster niet zo makkelijk, en vond ik het eenvoudiger om steeds aan een kant te kleuren.

2

Het papier is van een goede dikke kwaliteit. Het heeft een fijne structuur waardoor de stiften fijn over het papier glijden en waar je volgens mij deze mandala’s ook fijn met potloden zou kunnen kleuren. De stiften drukken niet door.

3

Deze posters zijn erg leuk, maar is wel iets waar je een behoorlijke tijd mee bezig bent als je het goed wilt doen, aangezien het een behoorlijk formaat (60 x 60 cm) is.

4

Nu de poster klaar is, heb ik deze naar Boekhandel Deurenberg gebracht en daar zal deze opgehangen worden, aangezien wij daar elke eerste zaterdag van de maand een promotiemiddag voor kleuren voor volwassenen hebben.

Gegevens van de posters:
Titel: De enige echte mandalakleurposters groen
Uitgever: BBNC uitgevers
Afmeting: 60 x 60 cm
Aantal: 3 posters
ISBN: 9789045318288
Prijs: € 12,50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *