Winnaar Meerleuks.nl

Tot en met gisteren liep de winactie van Meerleuks.nl (voorheen postpapierenzo) waarbij je het kleurboek Feel good en een waardebon van 15 euro te besteden bij Meer Leuks kon winnen voor jezelf en iemand anders.

We hebben gecontroleerd of iedereen aan de voorwaarden van de actie voldaan heeft. Alleen diegene die voldeden aan de voorwaarden hebben natuurlijk kans gemaakt op deze prijs.

Uit alle deelnemers hebben we 1 winnaar gekozen.

De onderstaande persoon heeft gewonnen:

Annemieke ReinderinkAnnemieke zou je contact op willen nemen via een privebericht op onze Facebook like pagina en daar de adresgegevens door willen geven van jou en Marjolein? Zou je wel binnen een week willen reageren? Mocht Annemieke niet reageren binnen deze week dan zal op 19 September een nieuwe winnaar gekozen worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *