Van punt naar punt: Reizen

Cover

Van Lantaarn Publishers/RuitenbergBoek ontvingen wij het boek Van punt naar punt: Reizen om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hiervoor onze dank.

Informatie die op internet te vinden is: Meer dan 30 verborgen tekeningen waarmee je even heerlijk kunt ontsnappen aan de drukte van alledag! Kies een tekening uit, zoek de vetgedrukte 1 en begin met je schets. Langzaam ontvouwen zich prachtige landschappen en taferelen uit het dagelijks leven overal ter wereld, onder andere in India, Egypte, Peru en Venetië… 10 minuten ontspanning en je bent de stress van de dag zo weer kwijt!Ik vind dit soort verborgen tekeningen altijd erg leuk om te doen. Je weet van te voren nooit wat er uit komt en je kunt alleen maar gokken wat je gaat tekenen. Door de lijnen te trekken krijg je hoogstens ideeën en vaak zit je er dan alsnog helemaal naast.

sam_0463

Ik ben meteen begonnen aan de eerste verborgen tekening. Dit was gelijk een tekening tot het nummer 426. Even doortellen dus. Je krijgt altijd een heel leuke originele tekening.

In dit boek heb je tekeningen waar je nummers in een kleur hebt, maar je hebt dus ook tekeningen die met meerdere kleuren zijn en waar iedere kleur dus opnieuw bij 1 begint. Dit was bij de volgende tekening die ik gemaakt heb dus ook het geval. Je had hierbij drie verschillende kleuren. Je had zwart, blauw en oranje. Ik heb voor de duidelijkheid dus ook met 3 verschillende kleuren getekend. Dit hoeft volgens mij niet perse. Dit maakt de tekening net even wat moeilijker. Want het zoekwerk naar het volgend nummer is net wat lastiger. Maar ook net wat leuker.

sam_0464

Ik heb er niet meer geplaatst die er af zijn om niet meer te verraden wat er uit komt en het nog een beetje spannend te houden voor jullie.
Dit boek is zeker een aanrader als je een stukje ontspanning zoekt. Met sommige verborgen tekeningen ben je tien minuten bezig met anderen een half uurtje. Maar het is zeker een aanrader.

leeg

Gegevens van het boek:
Titel: Reizen, van punt naar punt
Auteur:Karine Nayé
Uitgeverij:Ruitenberg Boek BV
Afmetingen:232 mm X 284 mm X 9 mm (BxLxH)
ISBN: 9789461885104
Prijs: € 8,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *