Leer tekenen nummer 11

1Van BPV medien hebben we het tijdschrift Leer tekenen nummer 11 ontvangen. Hiervoor onze dank.

Leer tekenen is een tijdschrift dat 4 maal per jaar verschijnt. Dit is het 11e blad dat uitgebracht is onder deze titel. In deze editie wordt aandacht besteed aan verschillende onderwerpen. Dit verschilt iedere keer weer per editie. 2
In deze editie wordt o.a. aandacht besteed aan de invloed van licht op een tekening. Hoe het effect is als licht van achteren door objecten heen schijnt en deze dan tot oplichten brengt. In een stap voor stap uitleg krijg je geleerd hoe je het beste de tekening kunt maken waar je het licht goed gevangen hebt in je tekening. Daarnaast krijg je in een mooi lijstje opgesomd wat je nodig hebt. 3In deze editie wordt er bijvoorbeeld ook aandacht besteed aan het tekenen van een kitten. Er wordt uitgegaan van een voorbeeld van een foto. Ook hier krijg je eerst weer een mooi lijstje van het materiaal wat je nodig hebt. In een stap voor stap uitleg krijg je ook hier vanaf de basis uitgelegd hoe je het beste kunt beginnen en hoe je zo het beste een kitten kunt tekenen. Er worden bij iedere uitleg ook iedere keer weer handige tips gegeven waardoor je tekening nog levendiger wordt.
4Door de handige en makkelijk geschreven artikelen in dit tijdschrift wordt het tekenen een extra uitdaging en wordt het extra leuk om nieuwe dingen qua tekenen uit te proberen.

Leer tekenen verschijnt vier keer per jaar. Een los tijdschrift is te koop bij de tijdschriftenhandelaar en kost € 4,90. Je kunt ook een jaarabonnement nemen en kost € 19,60.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *