Kleurboek voor wenskaarten, labels en lijstjes (deel 3)

1
Informatie die op internet te vinden is: Eenmaal de slag te pakken van het kleuren dan is het moeilijk stoppen, ik spreek uit ervaring! Heeft u met de eerste twee delen al leuke kaarten en labels gemaakt dan bent u klaar voor nummer drie en vier. Met paradijsvogels en pompoenen en nog meer tips en sfeervolle plaatjes voor uren kleurplezier.  

Enkele maanden geleden heb ik, Amanda, dit boek(je) gekocht. Het kleurboek voor kaarten, labels en lijstjes.

2

Toen ik dit boekje kocht zat ik nog in een overgang, tussen kaarten maken en kleuren. Inmiddels heb ik al mijn vrije tijd in het kleuren gestoken. Maar mede door dit boekje, kleur ik nog steeds, ook kleinere plaatjes, om deze op een kaart te plakken en zo toch nog een zelfgemaakte kaart te kunnen versturen.

3

Ik heb alle “vlinders in de wolk” en “de dames op het strand” alleen met potloden gekleurd. De katten en de overige “strand plaatjes” alleen met viltstift. En de andere plaatjes heb ik zowel met viltstift als met potlood gekleurd.

4

Het kleuren met viltstift ging het makkelijkst. Met potlood vond ik het wat tegen vallen. Ik vond dat de potloden weinig kleur afgaven. Misschien omdat het papier wat glad is. Maar dit kan ook door de potloden die ik gebruikt heb komen.

5

Van enkele plaatjes heb ik inmiddels ook een kaartje gemaakt. Dit is ook erg leuk om te doen. Zo kun je twee hobby’s combineren!

6

Momenteel ben ik een paar maanden verder en heb ik inmiddels ook andere kleurmaterialen. Ik wil dan ook zeker nog een boek(je) van Marij Rahder kopen. Om deze leuke plaatjes met mijn nieuwe materialen en andere technieken te kleuren.

7
Dit boek kost € 3,95 en is te bestellen op de site van Marij Rahder.

One thought on “Kleurboek voor wenskaarten, labels en lijstjes (deel 3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *