Koh-I-Noor magic potloden

Informatie van internet: Magic Pencils 23+1 assorti Inclusief blender.
Multicolored Pencils
De magic potloden zijn dankzij de kleursamenstelling van de stift uniek. Elke stift bestaat uit drie kleuren. Daardoor ontstaan in een streep ongelofelijke effecten die een natuurlijke uitstraling hebben. Kijkt u maar om u heen in de natuur en u zult vaststellen dat er geen enkel vlak uit een enkele kleur bestaat.
Dankzij deze unieke kleurstift krijgt u gemakkelijker een professionele weergave van de werkelijkheid.
Het ergonomische driehoekige potlood welke 10,4 mm dik is, is voorzien van een 5,8mm stift.
Magic pencils zijn los verkrijgbaar.

De magic potloden van Koh-I-Noor zijn erg leuk om mee te kleuren. Ik ga eens kijken wat ik er allemaal mee kan. Wat het eerste opvalt is de vorm van het potlood het is driehoekig en ligt daardoor stevig in de hand. In de punt zie je de 3 verschillende kleurtjes al gelijk zitten.

De onderstaande plaat lag al een tijdje omdat ik na de vlinder erg veel moeite had met kleuren kiezen voor de kat. Maar met de magic nr : 21 / 23 / 2 en 4 is het super gelukt om een mooie kat te kleuren met overlopende kleuren. Doordat de kleuren steeds verspringen krijg je een natuurlijke uitstraling tijdens het kleuren.Bij de volgende tekeningen kun je vooral in het jasje erg goed zien dat er in een potlood diversen tinten zitten. En je hoeft er weinig voor te doen. Het potlood brengt onder het kleuren deze tinten vanzelf aan.

De onderstaande, derde tekening heb ik met de blender bewerkt. Waardoor je een mooi egaal en helder resultaat hebt.

Conclusie: Ze zijn erg leuk om mee te kleuren omdat je dus van tevoren niet kan zien welke tint er op het papier komt. Ook zeer handig is de blender die in elke verpakking er bijzit om de kleuren nog egaler en intensiever te krijgen. Na het kleuren met de magic potloden even met de blender erover in je krijgt een nog mooier resultaat.

De magic van koh-I-Noor zijn in verschillende verpakkingen te verkrijgen. Een erg leuk potlood dus waar van alles mee kan. Laat je verrassen!

Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina van Koh I Noor benelux voor meer informatie over Koh-I-Noor.

2 thoughts on “Koh-I-Noor magic potloden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *