Kleurkerstkaarten van Harma van der Ros-Holtland

Van Harma van der Ros-Holtland ontvingen wij dit setje kerstkaarten om uit te testen en onze bevindingen in een recensie te schrijven. Hiervoor willen we Harma van der Ros-Holtland natuurlijk bedanken.

Informatie op het internet: Tekenen en kleuren deed Harma in haar hele leven en op verschillende manieren: bij elke club of opleiding verzorgde ze de illustraties in blaadjes en op posters; ze maakte  opzetjes op muren van kinder- en studentenkamers en zelfs in de aula van een middelbare school! Anderen mochten helpen met inkleuren.

Harma vindt het geweldig dat ze op haar leeftijd (62) nog eigen kleurboeken mag uitbrengen.  “Het geeft nog een leuke Schwung aan mijn tekenloopbaan.” Ze hoopt dat heel veel mensen plezier zullen beleven aan het inkleuren van haar fantasietekeningen.

Ik mocht dit leuke setje kerstkaarten van Harma inkleuren en kijken wat ik er van vond. Het setje bestaat uit 10 kaarten.

Hier een paar voorbeeldjes om een idee te geven van de tekeningen:
 

Voorkant 1

 

De kaartjes zijn briefkaart formaat en het papier is lekker stevig. Ik heb op het eerste kaartje gebruik gemaakt van de Koh I Noor polycolor potloden. Het is fijn om erop te kleuren het papier houd zich prima. natuurlijk gekozen voor de groen en rood tinten.
Ik was erg benieuwd hoe deze kaartjes waren als ik er met stabilo op zou kleuren maar ook hiermee totaal geen problemen. Kleuren vloeien niet uit en het drukt niet door. Het leuke van deze kaartjes zijn de kleine details die Harma tekent.
Conclusie: Het is een erg leuk mapje met kerstkaarten. Goede kwaliteit en erg leuk om te kleuren en daarna natuurlijk te versturen. Veel kleurplezier.

De kleurkerstkaarten zijn te bestellen via Harmavdros@gmail.com.
1 set a 10 kaarten kost € 3,95 exclusief verzendkosten.
2 sets a 10 kaarten kosten € 6,95 exclusief verzendkosten.

3 thoughts on “Kleurkerstkaarten van Harma van der Ros-Holtland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *