Kleurproject Blauwtinten

Kleurproject blauwtintenHet is weer tijd voor een nieuw kleurproject. En wij hopen dat jullie ook nu weer erg enthousiast zijn. Deze keer mogen jullie weer zelf kiezen welke kleurplaat jullie kleuren.

Wat zijn de regels?

  • Kies een eigen kleurplaat
  • Kleur je kleurplaat in met enkel Blauwtinten. Buiten deze kleur mogen er geen andere kleuren gebruikt worden in de kleurplaat. Je mag zelf weten of je de plaat kleurt met stift of potloden of een combinatie van beiden. Echter het mogen alleen maar blauwtinten zijn!
  • Iedereen mag met 1 inzending meedoen.
  • Er valt geen echte prijs te winnen. Hoogstens de eer dat alle kleurplaten hier op de site geplaatst worden.;)
  • Meedoen kan tot en met 12 september 2015
  • De ingezonden kleurplaten worden op 13 september 2015 in de loop van de dag op de site geplaatst.
  • Geen smileys en dergelijke op de kleurplaat. Wat natuurlijk wel toegestaan is, is je naam als watermerk toevoegen, dit echter wel in een normaal formaat. Zodat de kleurplaat nog gewoon zichtbaar is.
  • Inzenden kan, door in onze Facebookgroep de kleurplaat te plaatsen onder vermelding van:#kleurproject (zonder deze hashtag is de kans groot dat de foto over het hoofd wordt gezien) of door de kleurplaat te mailen naar volwassenenkleurenook@gmail.com. Let op: Op elk ander platform/locatie zal de kleurplaat niet worden opgeslagen.
  • Mocht in de groep “Volwassenen kleuren ook” na 24 uur nog geen bericht onder je kleurplaat staan, dat de kleurplaat opgeslagen is, reageer dan onder je kleurplaat en tag in dit berichtje Mariska de Haan. Mariska is in ons team verantwoordelijk voor het kleurproject en zij zorgt ervoor dat de platen opgeslagen worden.

We hopen natuurlijk weer op veel inzendingen. We laten ons weer graag verrassen door de mooie inzendingen.

0 thoughts on “Kleurproject Blauwtinten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *