Mandala’s kleuren Geometrische vormen

1

Informatie die op internet te vinden is: Een inspirerend boekje boordevol mandala’s om in te kleuren. Kies een mandala, kies je favoriete medium, of dat nou potlood, stift of waterverf is, stel je kleurenpalet samen en verlies je in de rust en regelmaat van het inkleuren. Op elk moment van de dag kun je het boek ter hand nemen of de gewenste mandala eruit scheuren en de heilzaamheid en rustgevendheid van deze creatieve activiteit ervaren.

Aangezien wij graag mandala’s kleuren hebben we het boekje Mandala’s Geometrische vormen gekocht. Hier staan allerlei leuke mandala’s in met natuurlijk allerlei geometrische vormen.

Dit zorgt voor aardig wat leuke tekeningen.

Ik heb er reeds een aantal ingekleurd. Ik ben begonnen met de eerste tekening voorin.

Hier heb ik gebruikt gemaakt van viltstiften in combinatie met kleurpotloden.

De viltstiften drukken helaas door op de achterkant, dus dit boek is vooral geschikt voor kleurpotloden want anders kun je maar de helft van de kleurplaten maken wat natuurlijk zonde is.

Met kleurpotloden gaat heel goed. Papier is fijn om op te kleuren. Het is mooi wit en glad genoeg om te kleuren.

De mandala’s zijn niet heel erg moeilijk wat dus ook voor mensen die niet van priegelwerk houden ideaal.

Dit boek bevat aardig wat kleurplaten wat je dus heel wat uurtjes kleur plezier geeft. Door de steeds terugkomende vormen in een tekening zorgt dit voor een rustgevend effect.

Dit boek heeft 95 bladzijden wat betekent dat er ongeveer 90 mandala’s in staan om te kleuren. Hieronder nog enkele voorbeelden.

Dit boek is onder andere te koop bij bol.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *