Het enige echte kleurboek om te versturen

Van uitgeverij BBNC hebben we “Het enige echte kleurboek om te versturen” ontvangen, om te testen en onze bevindingen in een recensie te schrijven. Hiervoor willen we BBNC natuurlijk bedanken. Informatie die op internet te vinden is: Het inkleuren van een kleurboek is toch iets wat je vaak voor jezelf doet. Maar stiekem wil je iemand ook weleens blij maken met zo’n prachtig kleurenfestival. Op veler verzoek produceren we daarom Het enige echte kleurboek om te versturen: 30 kleurplaten die makkelijk uit te scheuren zijn, en als ansichtkaart verstuurd kunnen worden! Een win-winsituatie: jij kunt je heerlijk creatief uitleven op een prachtige kleurplaat, en je maakt een lieve vriend(in), familielid, goede buur of jarige collega blij met een zelfgemaakt kaartje.
Het enige echte kleurboek om te versturen bevat nieuwe platen, die nog niet eerder verschenen zijn, dus is ook voor doorgewinterde kleurboekenfans zeer geschikt!

Toen we het boek binnen kregen ben ik er gelijk doorheen gaan bladeren. Wat me op viel was dat de ansichtkaarten langer zijn dan de standaard kaartjes om te versturen. Het papier voelt dik aan, wat ook wel nodig is als je de kaart echt wilt versturen. Ik ben begonnen te kleuren met de potloden, ik heb deze keer gekozen voor de fabercastell polychromos. Deze kleurden goed op dit papier. Aangezien fabercastell polychromos potloden uitermate geschikt zijn om te doezelen heb ik dit ook uitgeprobeerd op dit papier. Dit ging heel goed hier op. Ik heb gekozen om te doezelen met doezelaar en terpentine.
Hierna ben ik gaan kleuren met stiften, de Staedtler triplus color en de Staedtler triplus Neon. De kleuren worden mooi weergegeven. En de stiften drukten niet door op dit papier. Wat ook wel logisch is, het papier is van een dikke kwaliteit.
Aangezien de kaarten van een dikke kwaliteit is en uitscheurbaar, was ik wel benieuwd hoe alcoholmarkers hier op zouden werken. Dus heb ik een kaart uitgezocht, en de alpha design markers erbij gepakt. De markers kleurden erg goed op dit papier. En normaal heb je vaak dat de markers vaak bloeden op papier, echter daar had ik bij dit papier helemaal geen last mee. Het enige wat je natuurlijk wel hebt, is dat de alcoholmarkers doordrukken, en het kaartje dus niet meer te versturen is. Maar als je graag met alcoholmarkers kleurt zijn dit zekers ansichtkaarten die hier heel erg voor geschikt zijn. Je moet ze alleen dan niet willen versturen. Je hebt op de achterkant genoeg ruimte om het adres van de geadresseerde op te schrijven, daarnaast heb je aan de linkerzijde een grote ruimte om een boodschap te schrijven. Door dat het kaartje groter is dan een standaardkaartje, heb je ook wat meer ruimte voor een boodschap. Conclusie: Het enige echte kleurboek om te versturen is een afwisselend boekje waar je met verschillende materialen goed in kunt kleuren. Je hebt genoeg ruimte om een boodschap en het adres op de achterkant te schrijven. Gegevens van het boek:
Titel: Het enige echte kleurboek om te versturen
Uitgeverij: BBNC uitgeverij
Aantal kleurplaten: 30
Afmetingen: 16x221x146 mm
ISBN: 9789045317670
Prijs: € 9,95

Dit boek is o.a. verkrijgbaar in onze webshop.

0 thoughts on “Het enige echte kleurboek om te versturen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *