Feel good kleurboek

Van Meerleuks (Voorheen was dit postpapierenzo echter deze zijn samengevoegd) kregen wij het Feel Good kleurboek om uit te testen en hier een recensie over te schrijven. Hiervoor onze dank. Informatie die je op internet vind: Kleurplaten waar je blij van wordt!
Geluk zit in kleine dingen! In dit geweldige kleurboek bijvoorbeeld. Pak er een heleboel kleurpotloden en stiften bij en vul alle tekeningen met mooie kleuren en met je eigen positieve energie. Laat je ondertussen inspireren door de prachtige geïllustreerde quotes die zorgen voor een onmiddellijk gevoel van happiness!
Een kleurboek waar je helemaal vrolijk van wordt!

Toen we dit boekje kregen, ben ik er eerst eens door heen gaan bladeren. Je hebt meestal aan de ene kant een kleurplaat en aan de andere kant een in te kleuren tekst. Dit maakt het boekje wel afwisselend. De teksten die in het boekje zijn vrolijke teksten die je inspireren om positief te denken. Wat de kracht van het kleuren nog eens extra benadrukt. Ik ben natuurlijk ook in dit vrolijke boekje gaan kleuren. Ik heb er voor gekozen om eerst met potlood te kleuren, ik heb hierbij gekozen voor de Staedtler ergosoft potloden. De potloden gleden erg makkelijk over het papier en het papier gaf het pigment mooi weer. Het papier heeft een fijne structuur. Wat ik leuk vind aan het boek is dat er kleine details in de plaat al gekleurd zijn, wat vooral voor beginnende kleurders vaak fijn is om een begin te hebben.
Hierna heb ik een dubbele pagina gekleurd met stiften, hierbij heb ik gekozen voor de Staedtler triplus color en fineliners. Deze kleurden, net als de potloden, ook erg fijn en de kleurafgifte is erg goed. De stiften drukten niet door, echter als je vaak op een en het zelfde stukje kleurt zie je op de achterkant heel licht een doordruk. Echter bij gewoon kleuren is dit niet.
wSAM_0414Conclusie: Dit is een vrolijk kleurboek met inspirerende spreuken. Het papier kleurt fijn en er is met stift en potlood goed in te kleuren. De platen worden afgewisseld met in te kleuren teksten. De platen zijn niet al te groot en door dat kleine stukjes al voorgekleurd zijn, heeft vooral de beginnende kleurder denk ik, veel gemak bij, waardoor je toch al een begin van de plaat hebt. We merken dat het beginnen voor velen toch moeilijk blijft.

Gegevens van dit boek:
Titel: Feel good kleurbook
Uitgever: Deltas
Afmetingen: 5x223x223 mm
ISBN: 9789044740882
Prijs: € 6,95

Dit boek is verkrijgbaar bij Meerleuks!

0 thoughts on “Feel good kleurboek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *