Kleur je wereld

Van Arkmedia ontvingen we het boek Kleur je wereld om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hiervoor onze dank.

Informatie die te vinden is op internet: Nieuw kleurboek in de succesvolle serie. Mooie wereldmotieven en spreekwoorden uit allerlei landen, vakantiesferen en platen met bijbelteksten om in te kleuren. Past in elke vakantiekoffer.
Marcel Flier schetst, tekent en ontwerpt dessins en producten. Als ontwerper weet hij steeds in te spelen op trends.

Toen ik dit boek mocht reviewen was ik heel nieuwsgierig. Er staan vele leuke platen in! Bij sommige platen staan spreuken, sommige van mensen, en sommige zijn psalm spreuken. Ik vind dit zeker niet storend, er zit vaak een goede boodschap in. Op het oog zijn het hele diverse platen. Van molens tot gebakjes, en van zomerse platen tot bloemen. Bij dit boek zit er voor ieder wat wils bij!
De eerste plaat heb ik gekleurd met stiften, hier heb ik gekozen voor de staedtler triplus color. Ik vond dit goed gaan. De stiften kleurden heel mooi op dit papier. Ook komen de kleuren tot zijn recht. Ik had er voor de zekerheid een blanco a4 tussen gedaan, alleen was dit niet nodig. De stiften bleken niet door te drukken… Ik was heel blij dat ik de plaat erachter nog gewoon kon kleuren. Zelf was ik wel iet wat bang dat het zou doordrukken, omdat het papier niet super dik lijkt. Maar de stift drukte niet door.
De tweede plaat heb ik gekleurd met potloden (bruynzeel expressions en faber castell polychromos).  Ik vond beide potloden goed uitkomen op het papier. Ook komt er veel pigment op het papier.
Conclusie: Ik vond dit zeker een leuk boek. Je kan er met potloden en stiften in kleuren. Er staan zeker leuke en diverse platen in. Met stiften drukt het niet door, dus als je ook graag met stiften kleurt heb je zeker aan dit boek veel! Ik vond het ook leuk om eens wat anders te reviewen. Dit omdat het anders is dan standaard. Vanwege de teksten en spreuken. Deze vond ik zeker niet storend. Ik heb dit boek met veel plezier gereviewd!
Gegevens van dit boek:
Titel: Kleur je wereld
Auteur: Marcel Flier
Uitgeverij: Arkmedia
Aantal pagina’s: 32
Afmetingen: 5 x 211 x 297 mm
ISBN: 9789033800900
Prijs: € 6,95

Dit boek is o.a. verkrijgbaar in onze webshop.

One thought on “Kleur je wereld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *