Bruynzeel design pastelpotloden

Informatie van internet: Pastelpotloden van bruynzeel kenmerken zich door een fijn kleurgevoel, hoge kleurafgifte,uitstekende mengbaarheid en een goede onderlinge afstemming van kleuren.
Gegarandeerde kwaliteit
Pastelproducten van Bruynzeel zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en worden met de grootste zorg geproduceerd.

Ik, Annemie, heb de doos met 45 kleuren pastelpotloden uitgetest en ik moet eerlijk zeggen dat het een plezier is om mee te werken. Ze zijn makkelijk om te verwerken en je kunt er boven gewoon kleuren ook prachtig mee werken voor achtergronden. Je kunt het krijtachtige potlood goed doezelen met een doezelaar maar ook lekker uitvegen met je vingers gaat super.
Mengen gaat met deze kleuren mooi onder elkaar waardoor je aan de 45 of 48 te verkrijgen kleuren meer dan genoeg hebt.

Een voorbeeld van een pasteltekening:

Gekleurd door Marlissa Baauw

Pastelpotloden hebben wel een gebruiksaanwijzing. Het is zacht breekbaar materiaal en slijpen met een gewone puntenslijper is dan ook niet handig. Het fijnste slijp je een pastelpotlood met een scherp mesje en een schuurpapiertje. Zo haal je alleen het omhulsel weg en kom je bijna niet aan de pastelpunt zelf. Als je met pastelpotloden iets moois hebt gemaakt wil je het natuurlijk wel zo mooi houden daarom is het belangrijk om pastel altijd te fixeren met fixeerspray. Dan blijven de kleuren mooi en het pastel word niet meer uitgeveegd bij aanraking.

Dus een prachtig potlood die niet kan ontbreken aan je potlodencollectie. Te gebruiken voor vele doeleinden en prima te verwerken met veel andere materialen.

Deze potloden zijn o.a. te koop in onze webshop.

0 thoughts on “Bruynzeel design pastelpotloden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *