Hoe gebruik je onze site?

Header site Volwassenen kleuren ook 10-09-2015_1We horen wel eens als we een actie hebben dat mensen moeite hebben om bepaalde dingen te doen die op de site gedaan moeten worden, daarom leek het ons wel verstandig hierover eens een korte uitleg te schrijven, zodat jullie dit de volgende keer niet meer hebben en jullie iets beter weten hoe alles werkt.


Site volgen via Mail

 • Je bent nu je aan het lezen bent natuurlijk op onze site Volwassenen kleuren ook.
 • Bovenaan rechts zie je staan “Volg ons via E-mail” (Zie onderstaande afbeelding)afbeelding 1
 • De zwarte pijl geeft aan waar je je email adres kunt invullen. Tik waar “Voer je e-mailadres in” je e-mailadres in.
 • Klik hierna op volg ons.
 • Daarna krijg je het bericht op de site dat je een mail hebt die je moet bevestigen.Afbeelding 2
 • Kijk in je mail (mocht je geen mail zien, kijk dan voor de zekerheid in je spambox en voeg ons toe aan de vertrouwde adressen) en bevestig je mail. Hierna volg je ons blog pas. Let op, dit is vooral belangrijk bij winacties!

Een reactie plaatsen op het blog
Soms wil je een reactie achter laten op een blog omdat je het boek waar het over gaat erg leuk vindt, of omdat dat bijvoorbeeld bij een winactie gevraagd wordt. We zullen hieronder even uitleggen hoe dit gaat.

 • Je leest het blog gewoon en scrollt helemaal naar beneden, dan zie je op een bepaald moment staan “Geef een reactie”.Geef een reactie
 • Klik in het vak. Nu zie je dat je je gegevens kunt invullen in de nu erbij gekomen vakjes, of je kunt inlioggen met Google+, Facebook of twitter. Dus je kunt naast je gegevens invullen ook kiezen om via je social media account te reageren. Dit wijst zich vanzelf. We leggen hier onder  verder uit als je via de gewone manier wilt reageren.
  Geef een reactie1
 • Vul je E-mailadres en naam in. (Deze gegevens zijn verplicht). Als je een site hebt kun je deze ook nog invullen, je naam wordt dan een aanklikbare link. En natuurlijk je reactie niet vergeten in te vullen. 😉 Je kunt eventueel aangeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe reacties via e-mail. Dan moet je het hokje aanvinken. Klik hierna op reactie plaatsen.
 • Zodra je op reactie plaatsen geklikt hebt zal er komen te staan: “Je reactie is in afwachting van moderatie.” Dit wil zeggen dat een van ons de reactie moet goedkeuren en daarna zal deze geplaatst worden en zichtbaar zijn voor iedereen. (zie onderstaande afbeelding)

Het delen van een artikel        

Als je een artikel interessant vindt of denkt dat je vrienden op je social media er wat aan hebben, of soms wordt dit gevraagd bij een winactie, dan kun je een artikel ook delen. We zullen ook uitleggen hoe dit werkt.

 • Onder aan het artikel zie je verschillende knoppen staan, waar Twitter, Facebook en Google+ op staat. (Zie in de afbeelding bij de zwarte pijl). Daarnaast kun je het artikel met je facebook account leuk vinden. Afbeelding 4
 • Als je bijvoorbeeld het artikel met je volgers op twitter wilt delen, klik je op de knop Twitter. Er opent dan een nieuw popup scherm, waarbij je eventueel nog een eigen tekst erbij kunt tikken. Natuurlijk moet je wel een account hebben bij de Social media waar je het bericht wilt delen.
  Afbeelding 5
 • Zo gaat dit ook voor Google+ en Facebook, al kun je bij Facebook ook nog kiezen of je het in een groep, op de pagina van een vriend, of via een privébericht wilt versturen. Dus daar heb je wat meer mogelijkheden.
 • Natuurlijk kun je ook een printscreen maken en hem delen op bijvoorbeeld Instagram of Pinterest. Op Instagram kun je dan bijvoorbeeld de #volwassenenkleurenook gebruiken. Of Volwassenenkleurenook er in taggen.
 • We hopen dat een en ander op de site nu duidelijker geworden is en mochten er vragen zijn dan stel ze gerust hieronder. 🙂

10 thoughts on “Hoe gebruik je onze site?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *