De enige echte verjaardagskleurkalender

Aangezien we kleurambassadeur zijn voor BBNC uitgevers willen we het vandaag met jullie over de verjaardagskalender hebben. Deze hebben we van BBNC gekregen om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hiervoor onze dank.

Informatie van het internet: De enige echte verjaardagskleurkalender’ heeft 12 mooie nieuwe kleurplaten om zelf in te kleuren.
Elke maand staat op een aparte pagina.
De kalender bevat voldoende schrijf ruimte en is uitermate geschikt als cadeau voor creatieve zussen & broers, collega’s, vaders & moeders, dochters & zoons, vrienden & vriendinnen of opa’s & oma’s. Zet voor hun gemak je eigen verjaardag er vast in en vergeet niet de kleurkalender op je eigen verlanglijstje te zetten!

Toen ik deze kalender mocht reviewen was ik heel enthousiast. Ik wilde heel graag een kalender om zelf te gaan kleuren.  Toen die bezorgd was ben ik gelijk gaan bladeren, en ik vond de platen heel leuk en divers.   Wat ik me alleen afvraag is waarom de achterkant als kleurplaat is gemaakt. Deze zie je niet als je hem als kalender ophangt en de muur ziet helaas niks. 😉

      

De eerste plaat die ik gekleurd heb was de maand januari. Deze heb ik gekleurd met Faber Castell potloden. Het papier is erg dik, en glad.Ik vond het met potloden heerlijk kleuren. Het pigment kwam gemakkelijk op het papier, en het potlood gleed over het papier!

De tweede plaat heb ik gekleurd met stiften namelijk de Staedtler triplus color. Ook dit ging heel gemakkelijk. De stift gleed over het papier, en ik kon de aanzet lijntjes niet zien. Het papier kleurde heel egaal. Doordat het papier heel erg dik is drukt de stift niet door.

Oordeel:
Ik vind deze kalender heel erg leuk om te kleuren.
Zowel met stift als met potlood. Je kan er dus alle kanten mee op.
Ook zijn de platen erg verschillend, waardoor je niet de hele tijd het zelfde kleurt.
Het papier is erg dik, en daardoor kun je er prima met stiften in kleuren. Keus genoeg dus.
Al met al ben ik super blij dat ik deze kalender mocht reviewen.
En zodra die af is krijgt de kalender een mooi plekje in huis!

  

Gegevens van deze kalender:

Titel: De enige echte verjaardagskleurkalender
Uitgever: BBNC Uitgevers
ISBN: 9789045318134
Prijs: 12.95

Deze Kalender is voor €12.95 te bestellen in onze webshop.

0 thoughts on “De enige echte verjaardagskleurkalender

  1. Leuk review weet Mariska. Ik snap inderdaad niet waarom er dan een kleurplaat aan de achterkant zit.Misschien is het een idee om de kalender aan een touwtje voor het raam te hangen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *