Tekenen & Kleuren deel 2 voor alle volwassenen

Toen ik, Mariska, dit boek zag liggen in de supermarkt kon ik hem niet laten liggen. Het boek sprak me meteen aan, en ik wilde daarom mijn bevindingen met jullie delen.

Informatie die op internet te vinden is:  Na het ongekende succes van de eerste Tekenen & kleuren voor alle volwassenen in 2014, presenteren we u nu het fantastische vervolg hierop.
Nieuw in deze editie zijn de punten-verbinden-platen. Door punten met elkaar te verbinden ontstaat er een waar kunstwerk.
Heerlijk ontspannen kleuren. Niet voor niets was de eerste uitgave van Tekenen & Kleuren voor alle volwassenen een groot succes.
Door te tekenen en te kleuren, in de kleuren die u als mooi en prettig ervaart, komt u al snel tot rust. En dan levert het ook nog eens een prachtig resultaat op!
Er zijn bijna 100 kleurplaten over dieren, mode en jaargetijden.
Én met zentangles, mandala’s, kleur-in-en-knip-uit kleurplaten en voor de echte kunstenaars: maak de tekening af.
Verras uzelf met dit zeer gevarieerde teken- en kleurboek en maak opnieuw de mooiste kunstwerken!


Wat mij aansprak aan dit boek was de diversiteit. Het boek bied 6 verschillende soorten kleurplaten aan. Het 1ste deel is punten verbinden, het 2de deel is zentangle platen, het 3de deel is kleur in en knip uit, het 4de deel is mandala’s, het 5de deel is maak de tekening af en het 6de deel is kleurplaten dieren & mode & jaargetijden.  Zoals jullie kunnen lezen keuze genoeg.

De 1ste plaat die ik heb gekleurd komt uit het hoofdstuk mandala’s, en ik heb ze gekleurd met de faber castell polychromos.
En afgewerkt met een blender potlood van koh i noor. Het kleuren met potlood ging goed, en de kleuren komen ook super op dit papier. Het is mooi dik papier ook.

De 2de plaat het ik gekleurd met stift, en komt uit het zentangle gedeelte. Ik heb staedtler stiften gebruikt om mee te kleuren. Dit ging makkelijk, en het papier zoog de inkt niet op. Ik merkte ook dat het met deze stiften niet doordrukte (als je teveel over 1 plek gaat wel). Maar als je gewoon kleurt drukte het bij mij niet door.
        

Oordeel:
Ik vind dit een leuk boek, en ik denk er aan om ook deel 1 nog te bestellen. De prijs is wel wat aan de hoge kant, maar aan de andere kant krijg je er ook veel voor terug.

Ik heb er veel plezier aan beleefd, en zal het boek zeker eens afmaken, het papier kleurde fijn, en met stiften drukte het niet door, wat ik prettig vind. Zelf vind ik het leuk dat er veel diversiteit is, je kan altijd kiezen, en er is voor ieder wat te kleuren. Ik hoop dat jullie net als ik veel plezier gaan hebben met dit boek.
Informatie over het boek:
Papiersoort: Zwaar papier
Aantal pagina’s: 100 pagina’s
Formaat: 20,5  x 26,5 cm
Prijs: €9,95

Dit tijdschrift is te bestellen via: Plusonline.

One thought on “Tekenen & Kleuren deel 2 voor alle volwassenen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *