Goddesses coloring book

We hebben dit boek van Boekhandel de Zon mogen ontvangen om te reviewen. Hiervoor onze dank. Het is een prachtig apart boek waar ik er nog niet zoveel van heb gezien. Het boek heeft een mooie kaft en aan de binnenkant staan voorbeelden van alle platen in kleur.

Er staan 22 prachtige platen in van verschillende godinnen. Het papier is van zeer goede kwaliteit en de pagina’s zijn enkelzijdig bedrukt dus je kunt er met alle materialen in werken. Nu vind ik zelf het meer een boek voor potloden dan voor stift omdat er best grote vlakken gekleurd kunnen worden. Maar dat is een persoonlijke keuze natuurlijk.

Zie hier een paar voorbeelden:

Ik heb voor 2 mooie platen gekozen.
Deze eerste heb ik gemaakt met de Bruynzeel pastelpotloden je kunt er mooie kleuren mee mengen.

Bij de tweede heb ik gebruik gemaakt van de Faber Castell polychromos.Ik vond het een erg mooi boek om eens in te kleuren, de tekeningen zijn zeer anders dan in de doorsnee boeken dus een erg leuke uitdaging voor de kleurder.

Gegevens van dit boek:
Titel: Goddesses
Auteur: Susan Seddon Boulet
Uitgever: Pomegranate Communications
Aantal kleurplaten: 22
Afmetingen: 5x278x216 mm
ISBN: 9780764969188
Prijs: € 8,49

Dit boek is o.a. te bestellen in onze webshop.

0 thoughts on “Goddesses coloring book

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *