De enige echte mandalakleurposter rood

Aangezien we kleurambassadeur zijn voor BBNC uitgevers zullen we het deze keer hebben over “de enige echte mandala kleurposters rood”. Deze hebben we ontvangen om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hiervoor wederom onze dank.

Informatie die te vinden is op internet: Mandala’s worden al eeuwenlang gezien als bron van wijsheid, rust en meditatie. Daarnaast zijn het natuurlijk ook prachtige afbeeldingen om in te kleuren en aan de muur te hangen!
In deze luxe driehoekige koker zitten drie van de mooiste en gedetailleerdste mandala’s uit de kleurboeken op posterformaat: 60 x 60 cm. Kleur ze in, lijst ze in en hang ze aan je muur; staat garant voor urenlange ontspanning, ook ná het kleuren!

De posters zijn in 3 verschillende verpakkingen te krijgen, rood, paars en groen (waar we reeds eerder een recensie over geschreven hebben). Deze keer hebben we de rode mandalakleurposter uit getest. Iedere koker bevat 3 verschillende posters. De mandala’s zijn wel mandala’s die eerder al in de enige echte mandala kleurboeken van BBNC gestaan hebben. Dat vind ik op zich wel jammer.Ik had liever gezien dat dit geheel nieuwe mandala’s waren, zodat je een heel nieuw idee had. Nu kun je natuurlijk wel het verschil in grootte goed zien. Je hebt de mandala namelijk ondertussen in posterformaat, in het enige echte mandalakleurboek en sommige staan ook in het enige echte mandalakleurboek om te versturen. Zo heb je de mandala in 3 verschillende formaten. Maar echt origineel is het natuurlijk niet. Ik heb deze toch wel een tijdje laten liggen, omdat ik in eerste instantie zoiets had van het formaat is toch wel erg groot. Echter op een bepaald moment een van de 3 posters uit de rode koker uitgezocht om te gaan kleuren. Ik heb besloten de poster te gaan kleuren met de Tombow dual brush pens. Dus de kleurtjes uitgezocht en een begin maken. Wat je in het begin wel merkt, is dat de poster heel erg graag terug op wil rollen, dus op de hoeken heb ik wat spullen gelegd zodat hij plat blijft liggen. Ik ben begonnen met de binnencirkel te kleuren en toen had ik eigenlijk zoiets van, waarom ben ik er niet eerder aan begonnen. De poster is hartstikke leuk om te kleuren. Het papier is van een goede kwaliteit en heeft een fijne structuur waar het makkelijk kleuren op is. De kleur wordt er mooi op weergegeven. Na het begin rondje gekleurd te hebben en zo een beetje de kleuren bepaald te hebben, heb ik wel besloten deze mandala iets anders te kleuren dan normaal. Normaal kleur ik echt van binnen naar buiten. Hierbij heb ik gekozen om hem in stukken te kleuren. Eerst een rand nog rond om te kleuren en daarna steeds een stuk tot buiten te kleuren en dan zo iedere keer een nieuw stuk te kleuren.

Dit heb ik gedaan omdat het draaien met deze poster toch wat lastiger is dan met een gewoon mandalaboek. Door steeds een stuk te kleuren hoef je dan wat minder te draaien. Daarnaast heb je dan de kleuren al bepaald en hoef je daar niet meer over na te denken en is het echt gewoon relaxt kleuren.

Tussendoor heb ik de poster wel even aan de kant gelegd om iets anders te kleuren. Stiften natuurlijk wel aan de kant gehouden zodat ik wist welke ik nodig had voor de poster. En deze van de week weer erbij gepakt en afgemaakt.

Als je het goed wilt doen, ben je wel wat uurtjes zoet met een poster, aangezien het een behoorlijk formaat is ( 60 x 60 cm) echter als hij af is, geeft dit dan ook een goed gevoel.
Conclusie: Houd je van mandala’s kleuren, dan geef ik je echt als tip om deze mandala posters aan te schaffen. Dit is echt iets niet alledaags en hier ben je echt wel wat uurtjes zoet mee. Het papier is van goede kwaliteit waardoor je ook met stiften goed op dit papier kunt kleuren. Wat jammer is, is dat de mandala’s ook al in de mandalakleurboeken staan. Gegevens van deze poster:
Titel: De enige echte mandalakleurposter (rood)
Uitgever: BBNC uitgevers
Afmeting: 60 x 60 cmAantal: 3 Stuks
ISBN: 9789045318448
Prijs: € 12,50

0 thoughts on “De enige echte mandalakleurposter rood

  1. Wat een mooi review. Ik kleur ook altijd van binnen naar buiten maar ik denk inderdaad dat dat niet handig is bij deze grote posters.ik wil er zeker een paar gaan maken, alleen ik heb geen grote tafel waar ik het op kan leggen.

    1. Ja bij deze posters is dat wat lastiger. Daarom heb ik dat hierbij ook maar niet gedaan. En een grote tafel is toch wel makkelijk. Wij hebben hem op de eettafel gekleurd en aten opeens heel vaak in de bank. Want anders moest de posteer iedere keer weer opgeborgen worden 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *