Staedtler triplus color Neon

Een tijdje geleden zagen we in de facebookgroep dat Staedtler nu ook neon kleuren had. Dus waren we daar nieuwsgierig naar. Deze dus gelijk besteld in onze webshop.

Informatie die op internet te vinden is: Ergonomische, driekantige viltstift om ontspannen en zacht te schrijven en te kleuren
Stabiele, drukbestendige punt
Geventileerde dop, conform aan ISO 11540 en BS 7272-1/2
DRY SAFE – kan dagenlang open liggen zonder uitdrogen (Test ISO 554)
Inkt op waterbasis
Uitwasbaar uit de meeste textielsoorten
PP lichaam en dop voor een lange levensduur
Lijnbreedte ca. 1,0 mm

Ik heb er voor gekozen om eerst te kleuren in het derde enige echte kleurboek voor grote kinderen. De stiften kleurden fijn echter bij de kleur groen rulde het papier heel lichtjes, echter dit is niet storend. De kleuren komen inderdaad mooi fel over. Alleen het blauw vind ik persoonlijk geen echte neon kleur. Al zal ik deze wel vaker gebruiken als gewone blauwe kleur omdat dit een mooie zachte blauwe kleur is.

Hierna heb ik gekozen om nog een kleurplaat te kleuren in Kaleido Color. Door de zwarte achtergrond komen de neon kleuren dan meestal net wat extra naar voren. Ook hierbij kleurden deze stiften weer erg fijn, zoals we van de staedtlers gewend zijn. Echter ook hier kleurde de groene kleur iets minder dan de rest.

Het is een set die zeer zeker vaker in combinatie te gebruiken is met de Staedtler triplus color stiften.

Deze set is o.a. te bestellen in onze webshop en kost daar € 9,95.

0 thoughts on “Staedtler triplus color Neon

  1. Heb ze al een paar maanden en horen bij mijn favorieten kleuren zowel de fineliners als de stiften.. Heerlijk en super fijn vind ik ze kleuren..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *