Oosterse betovering wenskaarten

In onze webshop zag ik de kaarten van oosterse betovering staan. En aangezien we een tijdje geleden uit deze serie de recensie over de wenskaarten mandalamagie geplaatst hebben was ik wel nieuwsgierig naar deze kaarten. Dus besloten om deze te bestellen. Informatie die te vinden is op internet: Na de diverse kleurboeken verschijnt nu ook dit leuke cadeauboekje met 20 wenskaarten om in te kleuren.
* Leuk cadeauboekje met fantasierijke motieven om in te kleuren
* Niet alleen ontspannend voor de maker van de kaart, maar ook bijzonder voor de ontvanger vanwege het persoonlijke karakter.

Toen het boekje binnen kwam, ben ik meteen beginnen te bladeren door het boekje, ik merkte meteen dat het papier behoorlijk dik was. Echt kaartenpapier. Wat vooral om te versturen ook wel nodig is. Dit heb ik gemerkt dat bij andere kaartsoorten wel eens anders is. In dit boekje zitten kaarten met een zwarte en witte achtergrond waardoor je al heel verschillende kaarten krijgt.
Ik ben begonnen met een kaartje te kleuren met stift. Hierbij heb ik gekozen voor de Faber castell pitt artist brush pens. Deze kleurden erg fijn op dit papier. De stift gleed echt over het papier. De kleur wordt ook mooi weergegeven op dit papier.

Hierna ben ik gaan kleuren met potloden. Hierbij heb ik deze keer gekozen voor de Lyra Rembrandt Polycolor. Ik merkte dat deze iets minder fijn kleurden op dit papier. Het kleuren ging wat stroever en de potloden gleden niet zo fijn over het papier. Echter met een beetje doorzetten was ik toch blij met het resultaat. Dit boekje is zeker voor de mensen die vaker een kaartje willen sturen of voor diegene die een kleinere kleurplaat willen kleuren een hele leuke aanwinst. Je hebt op de achterkant ook genoeg ruimte om de adresgegevens van diegene aan wie je het kaartje stuurt in te vullen. Daarnaast heb je ook genoeg ruimte om een boodschap te schrijven voor de geadresseerde. Het kaartje is namelijk even groot als een normaal kaartje. Gegevens van dit kaartje:
Titel: Oosterse betovering wenskaarten
Uitgeverij: Veltman uitgeverij
Aantal kaarten: 20Afmetingen: 118 mm X 165 mm X 13 mm
ISBN: 9789048312009
Prijs: € 5,00

Dit kaartenboekje is o.a. te verkrijgen in onze webshop.

0 thoughts on “Oosterse betovering wenskaarten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *