Sakura Pigma Micron fineliners

Ik zag deze fineliners op internet en kon er niet omheen, aangezien ik graag zentangle en ik hier veel goeds over gehoord had wilde ik ze toch graag zelf hebben en dus de aankoop gedaan op internet.

Informatie die op internet te vinden is: Selectie van de meest gangbare zwarte Pigma Micron fineliners.
Deze set van 6 bestaat uit de Pigma Micron 005, 01, 02, 03, 05 en 08 (0.2, 0.25, 0.3, 0.35, 0.45, 0.5 mm).
Sakura Pigma Color Technologies; Pigma was de eerste inkt ter wereld waarin pigmenten en water werden gecombineerd. De fijne punt maakt deze pen uitermate geschikt om te tekenen en te illustreren, zowel technisch als artistiek.
De Sakura Pigma Micron fineliners worden aanbevolen voor het tekenen van Zentangle Patronen.

Ik, Mariska, wil jullie vandaag iets gaan vertellen over de tekenpennen van Bruynzeel.

Ik was heel enthousiast om deze pennen te testen. Ik mag heel erg graag tekenen en zentangle beoefenen. Dus voor mij een super leuk product. In de verpakking zitten 6 fineliners, met 6 verschillende diktes: 005, 01, 02, 03, 05 en 08 (0.2, 0.25, 0.3, 0.35, 0.45, 0.5 mm).

Ik vond ze heel erg goed tekenen, goed pigment op papier.
Ook ging het heel erg soepel. Je hoeft helemaal geen kracht te zetten.
Je kunt gewoon lekker de fineliner over het papier laten glijden. Ook vind ik de verschillende diktes erg makkelijk.
Je kunt bijvoorbeeld de randen dikker maken, en de afwerking heel mooi en fijn doen.
Je hebt mogelijkheden genoeg met deze fineliners.
Ook heb ik natuurlijk getekend met deze pennen. Het resultaat is hieronder te zien. Ik heb voor deze tekening 3 maten gebruikt. De 01, 02 en de 08. De 08 voor de randen en het inkleuren van de zwarte vlakken, en de 01 en de 02 voor het tekenen.

Oordeel:
Ik ben zeer tevreden met deze fineliners, en ik zal ze zeker vaker gebruiken. Ik merkte het verschil gelijk, omdat ik normaal een fineliner van een eigen merk gebruikte.
Toen ik begon te tekenen snapte ik gelijk waarom de fineliners van Bruynzeel pigma sakura micron worden aangeraden. Ze tekenen super lekker. Dus als je veel tekent, of graag aan Zentangle doet kan ik je deze fineliners zeker aanraden!
Gegevens van deze Fineliners:
Merk: Sakura
Uitgever: Bruynzeel
Afmetingen incl. verpakking: 14,3 x 7,5 x 1,5 cm (lxbxh)
Aantal Fineliners: 6 stuks
Ean code: 8710141049449

Deze set fineliners is o.a. verkrijgbaar in onze webshop.

0 thoughts on “Sakura Pigma Micron fineliners

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *