Denksport Kleur! Mini Nummer 1

Toevallig kwamen we dit nieuwe boekje van Denksport tegen en konden we het natuurlijk niet laten liggen. Natuurlijk willen we ook jullie iets van de binnenkant laten zien.

Informatie die op internet te vinden is: Kleur! Mini – editie 1. Na Tijd voor Kleur! en Kleur in’t klein is er nu ook haar mini zusje: Kleur! Mini! Het papier van dit prachtige kleurboek is wederom zorgvuldig geselecteerd, zodat zelfs bij gebruik van een viltstift het papier niet doordrukt.

Mijn 1ste plaat heb ik gekleurd met Faber castell polychromos. Ik vond dit papier superfijn kleuren. Het pigment komt gemakkelijk op het papier.  Ook het formaat is enorm handig, je neemt het overal mee naartoe en je hebt een plaat snel af.
Mijn 2de plaat heb ik gekleurd met fineliners. Ook de fineliners kleurden fijn in dit boekje! Maar wat mij gelijk al opviel is dat de fineliners wel doordrukten. Door het blanco vel heb ik nog wel voorkomen dat er meer dan 1 plaat verloren ging.

De doordruk van de fineliners

Oordeel: ik vind het een prettig boekje om in te kleuren, qua formaat en de platen die er in staan vind ik leuk om te kleuren. Door het kleine formaat zijn de platen snel af. Ik ben er zelf heel blij mee, en ik zal de anderen ook aanschaffen.

Gegevens Boekje:

 • Editie nr: 1
 • Verschenen op: 03-07-2015
 • Frequentie: 7 x per jaar
 • Aantal pagina’s: 48
 • Taal: Nederlands
 • Categorie: Denksport puzzels, Kleuren
 • Afmeting: 13,7 x 18,6 cm
 • Binding: Gehecht
 • Volgende editie: 28-08-2015
 • Prijs: 3,75

Dit boekje is te bestellen op de website van Denksport en bij de bekende denksport verkooppunten.

0 thoughts on “Denksport Kleur! Mini Nummer 1

 1. Leuk review weer, ik ben alleen bang dat er teveel priegelplaten instaan. De meeste tekeningen staan ook in andere Densportboekjes maar dan iets groter. Ik twijfel of ik hem wil hebben. Ik hou meer van wat grotere vlakken.

  1. Ik (Veronique) heb hem zelf ook niet, maar mij lijkt hij wel heel leuk en bij mij staat die toch wel op het lijstje als ik de voorbeelden zie die Mariska er bij gedaan heeft valt het volgens mij wel mee met de priegelplaten. En heb je dus ook wat grotere oppervlaktes en juist de afwisseling vind ik wel leuk. Dus het kriebelt wel. haha. En je kunt helaas niet alles kopen he. 😉

 2. Zijn het eigenlijk dus alleen kleurplaten? Niet iets met puzzelen erin verwerkt?
  Dat had ik namelijk wel verwacht, doordat het van denksport komt.

 3. qua priegelplaten vond ik het heel erg meevallen, ze zijn wel klein natuurlijk, door het formaat.. maar ik had er geen moeite mee.. en idd geen puzzels erin alleen kleurplaten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *