Bruynzeel MXZ Blik 12 triple softfeel kleurpotloden

Informatie die op internet te vinden is:
De Bruynzeel mXz is een speciaal zwart metal look bewaarblik met de 12 populairste kleuren driekantige potloden. mXz is een trendy vormgegeven lijn schrijf- en kleurproductespeciaal voor de schoolgaande jeugd. 

Deze potloden gekregen via Bruynzeel Sakura, daarvoor mijn dank.

Het doosje oogt erg strak. Als je het doosje opent valt me op dat de potlood er uitziet alsof hij heel zacht aanvoelt. De potlood ligt lekker in de hand door de driehoekige vorm. Dit is ook erg fijn om kramp te voorkomen. Ik heb gemerkt dat potloden met een driehoekige vorm fijner in de hand liggen.

Natuurlijk ook met deze potloden gekleurd en ze geven behoorlijk wat kleur af, ook bij weinig druk, wat ook weer fijn is om kramp te voorkomen. De 12 kleuren in dit doosje zijn de meest gangbare kleuren waardoor je ook met slechts 12 kleuren een tekening mooi kunt inkleuren.

Deze potloden zijn geschikt voor een ieder die kleuren leuk vindt.

Deze potloden zijn oa. verkrijgbaar in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *