Verjaardagskalender Mandala

Van Lantaarn Uitgevers/RuitenbergBoek hebben wij de Verjaardagskalender Mandala gekregen om uit te testen en onze bevindingen in een recensie te beschrijven. Hiervoor onze dank.

Informatie die op internet te vinden is: Kleuren voor volwassenen. Vergeet geen verjaardagen meer dankzij deze unieke kalender. Maak iedere maand een eigen kunstwerk met de voorgedrukte mandala-afbeeldingen.

Ik heb enkele keren door de kalender gebladerd en vind het een erg leuke kalender, aangezien ik ook mandala’s erg leuk vindt om te kleuren. Hierna ben ik gaan kijken welke ik als eerste ging kleuren.

Ik heb gekozen om als eerste de maand Mei te kleuren en ben begonnen te kleuren met de staedtler triplus fineliners. Het papier is van een dikke kwaliteit en heeft een hele fijne structuur. De fineliners kleurden erg fijn op dit papier, en de kleuren worden mooi weergegeven op dit papier. Het was een mandala met fijne priegelstukjes wat ik zelf altijd erg leuk vind.

Ik heb hierna ook nog eentje met potlood gekleurd. Dat is de maand Augustus geworden. Ik heb deze gekleurd met de enige echte kleurdoos voor volwassenen. Deze potloden kleuren niet zo als ik gewend ben van potloden, echter dit ligt aan de potloden en niet aan het papier van deze mandala verjaardagskalender. Ondanks dat de potloden niet zo fijn kleurden wordt de kleur wel mooi weergegeven. Deze plaat was iets minder gepriegel als de mandala van de maand Mei. Wat extra leuk is. Je hebt verschillende soorten mandala’s waardoor je dus voor ieder wat wils hebt.

Als je een leuke verjaardagskalender zoekt, is deze kalender zeker een aanrader. Je hebt bij de dagen van de maand genoeg ruimte om de namen op te schrijven. En ook als je bijvoorbeeld 2 verjaardagen op 1 dag hebt, krijg je dit netjes op deze dag geschreven.

Je krijgt doordat je hem zelf inkleurt een unieke verjaardagskalender. Die niemand anders zal hebben, omdat iedereen toch op een eigen manier zijn kalender in kleurt.

Gegevens van deze Kalender:
Titel: Verjaardagskalender Mandala
Uitgeverij: Lantaarn uitgevers/ RuitenbergBoek
Afmetingen: 10x284x230 mm
ISBN: 9789461885036
Prijs: € 8,99

Deze verjaardagskalender is o.a. verkrijgbaar in onze webshop.

0 thoughts on “Verjaardagskalender Mandala

  1. Mooi review weer .Ja de kalender is inderdaad erg leuk. Ik heb er al heel wat uurtjes in zitten. Straks heb je een uniek kalender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *