Bruynzeel Expression Colour

1

Informatie die op internet te vinden is:
In het Bruynzeel Expression blik zitten 24 kleurpotloden van hoge kwaliteit met sterke dikke 3,3mm stift van hoogwaardige pigmenten voor een extra goede kleurafgifte.

Van Bruynzeel Sakura kregen we onder andere deze potloden om te recenseren.

Nadat het pakketje via de post binnen kwam gelijk uitgepakt. Het blijft toch altijd weer spannend, hoe kleuren ze, hoe zien ze uit enz.

De set ziet er in eerste oogopslag al erg mooi uit. De houtkleur geeft het een natuurlijke uitstraling. De kleuren lijken in eerste instantie feller dan normaal en bij gebruik zijn ze  erg mooi van kleur en geven ook genoeg kleur af, ook bij weinig druk op de potlood.

Enige minpuntje bij de potloden vond ik, zelfs dat de punten toch redelijk vaak splijten, of dat er al voor gebruik aan een kant een stukje vanaf was. Dit is natuurlijk zonde en absoluut niet de bedoeling. Echter na het slijpen ging het verder goed met de punt van deze kleur.

De potloden zijn vrij zacht, waardoor de kleur mooi af gegeven wordt en ook voor mensen die moeite hebben met kracht zetten, is de potlood geschikt omdat de kleur goed afgegeven wordt.

Ik ga er vanuit dat de gespleten punten van de potlood een uitzondering is en daardoor durf ik deze potloden toch aan te merken als een goede aanwinst voor een goede prijs.

De potloden zijn oa. verkrijgbaar bij Bol.

One thought on “Bruynzeel Expression Colour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *