ColoSolo Man

p.txt

Informatie die op internet te vinden is:
Maak op verbluffend eenvoudige wijze de mooiste mandala’s helemaal naar jouw zin en moeilijkheidsgraad. Print ze vervolgens uit op de door jouw uitgekozen papiersoort en beleef veel ontspannende uren/dagen met het inkleuren van je tekening. Stuur er ook eens een paar naar je vrienden en kijk hoe iedereen ze op hun eigen manier uitwerkt.

d1365-image5b15d

Je kunt je kleurplaat met ColoSolo Man vullen met speciaal voor Mandala’s ontworpen vormen.

Je mandala’s maak je van binnen naar buiten of andersom voor de verschillende effecten. Ook de tussenruimtes en de verdraaiing is apart in te stellen. Elk voorwerp is met de hand simpel bij te stellen  in plaats, grootte en verdraaiing en ook weer te verwijderen.

Is je tekening klaar dan bewaar je hem met of zonder kaderrand. ColoSolo bewaart de tekeningen op dezelfde plek als je foto’s. Je kan ze dus delen, versturen en printen zoals jij wilt.
bd237-image5b25d
Ik kwam via onze facebook groep Volwassenen kleuren ook in contact met de ontwikkelaar van deze app. En aangezien ik zelf een ipad heb was mijn interesse helemaal gewekt.

Met de app kun je zelf mandala’s ontwerpen. Wat een erg leuke mogelijkheid is.

In het begin was het even stoeien hoe het nu precies werkte, maar als je het gedaan hebt dan wijst het zich allemaal vanzelf.

Er zijn genoeg mogelijkheden en je kunt er leuke afwisselende originele mandala’s mee ontwerpen.

De app is ondertussen te verkrijgen voor de ipad en voor tablets met android. 92bf8-colosolo
Van dezelfde ontwikkelaar zijn er in deze serie nog 2 apps te krijgen. Namelijk de ColoSolo fly en ColoSolo Box. Waarbij je ook eigen tekeningen kunt maken.

Er zou ook een vierde app in ontwikkeling zijn, waar ik dus ook wel erg nieuwsgierig naar bent.

Dus wil je zelf leuke originele mandala’s maken dan is dit echt een goede app.

De app is te koop in de appstore:ColoSolo Man App in appstore en kost daar €1,99 en in de playstore: ColoSolo Man App in Google Playstore en kost daar €2,00

One thought on “ColoSolo Man

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *