Be inspired

11659905_778629632255824_1731512289_o_verkleindVan uitgeverij Terra ontvingen we het boek Be inspired om uit te testen en onze bevindingen in een recensie te bespreken. Hiervoor onze dank. 20150629_214100_verkleindInformatie die op internet te vinden is: Kleurboek voor volwassenen met patronen van Nederlandse ontwerpers
Het behang en de stoffen van Eijffinger zijn een begrip in de wereld van interieur design. De ontwerpers van dit al meer dan 135 jaar oude Nederlandse bedrijf selecteerden speciaal voor jou de beste dessins: van bloemig tot geometrisch en van ornamentaal tot grafisch. We nodigen je uit voor een persoonlijke invulling, je zult zien dat het inkleuren van de platen je rustig stemt en… wellicht hangt het resultaat straks ingelijst bij jou aan de muur! 
Op het eerste gezicht een leuk en vrolijk kleurboek. Vol inspiratie wat behangmotieven en gordijnmotieven betreft.
Van bloemig tot geometrisch en patronen, voor elk wat wils.
Geïnspireerd op het behang en gordijnstoffen van Eijffinger.

Het papier is niet te dik, maar ook zeker niet te dun. Het papier had iets dikker gemogen, zodat je er met stiften ook fijn in kunt kleuren zonder dat dit doordrukt op de volgende plaat. Wat wel apart is, sommige platen hebben dikke platen en aan de achterkant staat de zelfde kleurplaat soms met hele dunne lijntjes.
Voor de eerste plaat hebben we gekozen voor Bruynzeel Holland kleurpotloden.
Het papier is zeer geschikt voor potloden.
Er kan makkelijk in laagjes gewerkt worden waardoor je prachtige kleurovergangen krijgt.
Bij de 2e plaat hebben we gekozen voor de Tombow abt.
Jammer genoeg drukt de Tombow flink door. Dit vind ik erg jammer want de kleuren trekken wel mooi op en zijn erg helder.
Kortom, een zeer leuk kleurboek, met voor ieder wat wils. Dus zeker een aanrader.

Gegevens van het boek:
Titel: Be inspired
Auteur: Eijffinger
Uitgever: Terra
Aantal pagina’s: 112
Afmetingen: 14x300x230 mm
ISBN: 9789089896247
Prijs: € 14,95

Dit boek is o.a. te bestellen bij bol.com.

0 thoughts on “Be inspired

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *