Het Tweede enige echte mandalakleurboek

1

Informatie die over dit boek op internet te vinden is: 

Mandala’s worden traditioneel gezien als bron van wijsheid en meditatie. Maar het zijn natuurlijk ook prachtige, inspirerende figuren om in te kleuren! Dat heeft het succes van het eerste mandalakleurboek wel bewezen. In Het tweede enige echte mandalakleurboek vind je meer dan 70 schitterende nieuwe mandala’s. Het boek is gemaakt van extra dik papier, waarop met allerlei materialen gekleurd kan worden. Breng jezelf tot rust en bevrijd de creatieveling in jezelf: kleuren is echt voor iedereen.

Van uitgeverij BBNC kreeg ik het tweede enige echte mandala kleurboek om te recenseren. Hiervoor mijn dank.

Ik was al heel enthousiast over het enige echte mandalakleurboek. Dus ik begon heel enthousiast te bladeren door het boek. En deze mandala’s vind ik persoonlijk nog mooier dan de mandala’s die in deel 1 staan. Ik had verwacht dat ze deel 1 niet konden overtreffen maar het is ze toch gelukt.

Het boek bevat 70 verschillende mandala’s. Waardoor je genoeg keuze hebt om te kleuren.

Ik ben gelijk begonnen met inkleuren en ook hierin ging het kleuren weer erg fijn. Je hebt mandala’s die makkelijker zijn en echte priegelplaten. Deze afwisseling maakt het boek net extra leuk vind ik persoonlijk.

Ik ben begonnen met stiften omdat dit altijd spannend is of het goed gaat.

Ik denk wel dat als je begint het verstandig is dat je ergens test of de stiften doordrukken. Dit is onder andere afhankelijk van de stiften die je gebruikt en de druk die je uitoefent op het papier. Ik had namelijk gekleurd met stiften die bij mij wel iets doordrukte echter bij mijn vriend niet doordrukte. Dus dit is echt per persoon verschillend.

Het papier is een fijne dikke papiersoort die mooi glad is waardoor het makkelijk kleuren is.

Het boek is in eerste instantie uit de handel genomen omdat er dubbele platen in zaten. Dit is erg goed opgepakt door BBNC en ze hebben toen iedereen een nieuw boek toegestuurd. Dit vond ik erg netjes. Toen ik echter door de tweede druk heen bladerde kwam ik toch nog een dubbele Mandala tegen. Ook dit werd weer op een leuke manier opgelost door BBNC. Ze hadden een leuke kleurwedstrijd uitgeschreven op facebook. Die tot 15 februari liep. Hiervoor mijn complimenten voor BBNC. (zie onderstaande afbeelding)

Ook dit tweede mandala kleurboek is weer een erg grote aanrader als je van mandala’s kleurplaten houdt.

Dit is, samen met het eerste enige echte mandala boek voor mij de echte favorieten.

 Dit boek is o.a. te bestellen bij bol.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *