De enige echte kleuragenda 2015

cover

Informatie die op internet hierover te vinden is:
Na het ongekende succes van “Het enige echte kleurboek voor volwassenen” brengen wij nu een unieke agenda op de markt: een jaar lang kleurplezier voor iedereen met “De enige echte kleuragenda 2015”

1We hadden bij mijn thuishulp de enige echte kleuragenda gezien en vonden hem wel erg leuk. Maar aangezien ik eigenlijk altijd al mijn afspraken in mijn telefoon heb staan vond ik het eigenlijk overbodig en dan vind ik 15,95 toch iets aan de dure kant, terwijl het een normale prijs voor een agenda is.

2

Nu zagen we her en der al dat de kleuragenda voor 6,95 bij Xenos te koop zou zijn. Dus hebben we deze net voor het eind van het jaar nog gehaald voor ons alletwee.

En ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Ik ben weer begonnen met gewoon de afspraken op te schrijven, en daarnaast heb je volop keuze aan kleurplaten.

De afwisseling van plezier en functioneel zorgt er voor dat de agenda volop gebruikt wordt.

Je hebt genoeg ruimte om je afspraken op te schrijven, en doordat het papier dikker is heb je ook geen last van de gekleurde platen als je met stift gekleurd hebt, want het papier drukt gelukkig niet door.

Als je een leuke agenda wilt en nog steeds op zoek bent, raad ik je zeer zeker deze agenda aan.

Deze agenda is o.a. te verkrijgen bij bol.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *