Winactie Beautiful Birds and Treetop Treasures

In samenwerking met Pavilion Books hebben we weer een leuke winactie voor jullie. Hier willen we Pavilion Books hartelijk voor bedanken.

Wat kun je winnen?

We mogen 1 exemplaar van Beautiful Birds and Treetop Treasures, geïllustreerd door Millie Marotta weggeven. Wil je meer weten over dit kleurboek? Lees dan onze recensie hier.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

 • Deel het bericht op Facebook openbaar op je Facebookprofiel.
 • Volg ons op Twitter en retweet mijn bericht over deze winactie…
 • Volg ons op Bloglovin en love en save het bericht van deze winactie.
 • Laat een reactie achter onder dit blog met in het bericht waar je gedeeld hebt, en onder welke naam.

Dit is alles om kans te maken op dit mooie kleurboek.

De winactie loopt tot en met 16 December 2017. Op 17 December 2017 zullen we in de loop van de dag de winnaar bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om te reageren.

Succes!

4 thoughts on “Winactie Beautiful Birds and Treetop Treasures

 1. Wederom doe ik graag mee met deze geweldige winactie! Wat een supermooie kleurboek en je recensie heeft me helemaal enthousiast gemaakt om in dit kleurboek te kleuren! ??
  Heb dit bericht op Blogloving geliket en gesaved. Daarnaast heb ik het bericht geliked, gedeeld en een reactie achtergelaten op fb via het account Nabila NY. Ook volg ik je pagina en Pavilion Books via dat account. Als laatst heb ik via het twitteraccount Nabila199027 het bericht geliket en geretweet. En nu duimen maar!! ?

 2. Dit lijkt me een erg mooi kleurboek. Ik houd van de natuur en vogels in het bijzonder. Ik vind het prachtig dat ze er allemaal toch zo verschillend en uniek uitzien!
  Ik volg jullie nog steeds op Bloglovin’ (meer myr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 3. Ik ben dol op de verschillende gevederde vogels. Het lijkt me heel ontspannend om in dit mooie kleurboek te kleuren terwijl ik lekker naar de wintervogeltjes (inclusief Roodborstje) in mijn tuin kan kijken.
  Ik heb geen enkele social media, maar ik volg jullie blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *