Winactie Crayola Supertips


In samenwerking met Crayola hebben we weer een leuke winactie voor jullie. Hier willen we Crayola hartelijk voor bedanken.

Wat kun je winnen?

We mogen 2 maal een set Crayola Supertips 50 stuks weggeven. Wil je meer weten over deze stiften. Kijk dan hier.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

 • Deel het bericht op Facebook openbaar op je Facebookprofiel.
 • Volg ons op Twitter en retweet mijn bericht over deze winactie…
 • Volg ons op Bloglovin en love en save het bericht van deze winactie.
 • Laat een reactie achter onder dit blog met in het bericht waar je gedeeld hebt, en onder welke naam.

Dit is alles om kans te maken op een van deze mooie set stiften.

De winactie loopt tot en met 7 December 2017. Op 8 December 2017 zullen we in de loop van de dag de winnaar bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om te reageren.

Succes!

7 thoughts on “Winactie Crayola Supertips

 1. Waaauwww!! Deze Crayola kleurstiften staan zooolang op mijn verlanglijstje!! Heb alleen naar positieve reviews over gelezen en ze zijn van één van de beste merken! Ik doe daarom supergraag mee en hoop heel heel heel erg dat ik dit keer tot 1 van de winnaars kan behoren. Kan ik lekker aan de slag met mijn mandala kleurboeken! 😀
  Ik heb de post geloved en gesaved op bloglovin, geretweet en geliket op Twitter met het account @Nabila199027 en op Fb (Nabila NY) heb ik gereageerd en het bericht geliket en gedeeld! 😀

  Nu duimen maar! ❤

 2. Nog niet zo lang geleden heb ik het kleuren helemaal ontdekt. Een set goede stiften mag dan natuurlijk niet ontbreken 😉 Ik doe daarom graag mee. Ik volg met deze naam op Bloglovin en gedeeld op G+.

 3. Ik heb een prachtige doos kleurpotloden maar stiften ontbreken nog en sommige kleurplaten zijn mooier in te kleuren met stiften. Ik zou graag mee willen doen , want kleuren deed ik als kind al graag maar nu is het nog leuker en ontspannend bovendien. Ik die graag mee voor deze prachtige set.

 4. ik lees heel graag maar sinds ik mijn zoontje heb ben ik gaan kleuren. Dat kan steeds in stukjes en is niet erg om te onderbreken, want mijn zoontje gaat altijd voor. Kleuren is een geweldige hobby en tegenwoordig zijn er prachtige kleurboeken. Ik ben verslaafd. Deze stiften zijn een geweldige aanvulling. Ik doe heel graag mee.

 5. Super leuk om te doen en zo lekker te ontspannen! Wie zegt dat kleuren alleen voor kinderen is, heeft het MIS! 😉

 6. Oh wat een mooie winactie. Ik waag graag een kansje. Kleuren is echt heerlijk ontspannend. En zorgt ervoor dat ik deze donkere avondjes gezellig door kom. Deze stiften heb ik al erg veel goeds over gelezen en door jullie recensie ben ik helemaal overtuigd. Ik ga nu duimen…. 😀
  Maar ik vind dat iedereen deze stiften verdient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *