Winactie Black Friday

In samenwerking met Goedkoopstehobby hebben we weer een leuke winactie voor je. We mogen 1 maal 2 setjes Staedtler triplus fineliners 13 stuks weggeven.

Komende vrijdag 24 November is het Black Friday. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. En stunten heel veel winkeliers met enorm veel aanbiedingen. Goedkoopstehobby doet hier natuurlijk ook aan mee!!!

Goedkoopstehobby stunt zelfs nog veel harder!!!

En begint reeds nu al met Pre-Black Friday aanbiedingen. Dus wil je nu al genieten van de aanbiedingen? Neem dan een kijkje bij de Pre-Black Friday aanbiedingen.

En dan natuurlijk de winactie!!!

Je maakt kans op 1 maal 2 sets StaedtlerTriplus fineliner box 10 st + 3 st gratis. 1 set voor jezelf en 1 set voor iemand van je familie of vrienden.

Wat moet je hier voor doen?

Dit is alles wat je moet doen om kans te maken op deze twee mooie sets.

De winactie loopt tot en met Vrijdag 24 November 2017. Dus tot en met Black-Friday. Waarbij er een hoop acties bij Goedkoopstehobby te vinden zijn. Op Zaterdag 25 november 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze heeft dan een week de tijd om te reageren. Anders zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

 

Succes!

 

One thought on “Winactie Black Friday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *