Nuvo Brush script pens

This is the Dutch review. Do you want to read the English review? Press here.

Van Goedkoopstehobby ontvingen wij een setje Nuvo Brush script pens om uit te testen en er een recensie over te schrijven. Hier willen we Goedkoopstehobby hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet over deze stiften: De Brush script pennen van Nuvo zijn ontworpen om te helpen met het creëren van gedetailleerde, levendige design elementen voor je papier crafting projecten. Deze pennen zijn op waterbasis en hebben een flexibele borstel tip. De Brush tip betekent dat u zowel dikke en dunne lijn kan maken.

Uit de Nuvo serie hebben we eerder de Nuvo Aqua flow gereviewd. Het grote verschil tussen deze soorten is de punt van de stiften. De punt van de Nuvo Brush script is veel fijner. Je kunt er heel fijn mee kleuren, maar ook eenvoudig grote vlakken mee kleuren.


Ik heb er eerst voor gekozen om een plaat te kleuren uit het boek “Het enige echte mandalakleurboek om samen in te kleuren”. Ik heb hierbij gekozen voor een grovere plaat, omdat je met deze stift grovere en kleinere vlakken kunt inkleuren. Het inkleuren ging erg goed. De kleuren worden mooi weergegeven en de inkt droogt mooi op. Ook heb ik geen last van doordrukken. Ik vind deze mandala dan ook erg leuk geworden.

Hierna heb ik een plaat uitgekozen uit “De enige echte mandala kleuragenda 2017”. Hier heb ik voor een mandala gekozen met kleine vakjes, omdat ik ook wilde weten hoe de stiften werkten met kleine vlakken. Ook dit ging heel goed. Door de spits uitlopende punt, kun je hier ook heel fijn mee kleuren. En heb je als je weinig druk uitoefent het idee alsof je een fineliner gebruikt. Dit vind ik zelf wel heel fijn. Hierdoor kun je heel eenvoudig met 1 pen hele kleine vakjes maar ook grotere vakjes kleuren. Ook hier droogde de inkt mooi op. Het papier in de mandala agenda is wel dunner als in het andere boek wat ik uitgetest heb, echter ook hier heb ik geen last gehad van doordrukken.


Conclusie: Deze stiften kleuren erg fijn op de verschillende soorten papier. Door de fijne uitlopende brush tip kun je zowel dunne als dikke lijnen maken met deze stiften. Hierdoor kleur je zowel kleine vlakken als grote vlakken op een makkelijke manier in. Natuurlijk heb je met deze bushpens nog veel mogelijkheden, zoals o.a. handlettering.

Deze Nuvo Brush Script pens zijn in verschillende sets verkrijgbaar bij Goedkoopstehobby.

 

One thought on “Nuvo Brush script pens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *