Swear Word adult coloring book mandala

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

We kregen van Unibul press dit kleurboek om er een recensie over te schrijven. Hiervoor natuurlijk onze hartelijke dank.

Informatie die te vinden is op het internet over dit boek ( vrij vertaald):
* De Kleurplaten zijn ontworpen voor plezier en ontspanning
* Het omvat 33 unieke Swear Word kleurplaten voor volwassenen
* Elke kleurplaat is enkelzijdig geprint om doordrukken te voorkomen
* Elk scheldwoord is ontworpen met Mandala’s en patronen
* De verscheidenheid van platen zorgt dat er iets instaat voor elk vaardigheidsniveau
* Het papier is Medium gewicht en het boek is lijmgebonden aan de zijkant
* Aanbevolen voor beginners tot gevorderden kleurders

Weer een andere versie van de Swear word kleurboeken. Dit keer staan de woorden gedrukt door verschillende mandala’s. Het witte papier voelt goed aan en is vrij glad van structuur. Enkelzijdig bedrukte pagina’s is ook in dit boek weer extra fijn. Er staat een pagina extra in met blokjes waar je je materialen op kunt testen. Eerst maar eens een paar voorbeelden om een eerste indruk te krijgen.

Mijn eerste plaat heb ik ingekleurd met de Faber Castell Polychromos potloden. Deze potloden geven hun pigment goed af op het papier en je kunt er goed mee blenden. Het papier is mooi glad, dus het potlood glijd makkelijk er overheen. Je hoeft bijna geen druk te zetten.

Bij de tweede plaat heb ik gebruik gemaakt van de Tombow ABT dual brush pennen en de achtergrond heb ik afgewerkt met pastelkrijt. Deze inkt drukt niet door het papier al zou dat in dit geval geen probleem zijn geweest. Het droogt snel op en loopt niet door over de lijnen. De pastel hecht ook prima aan het papier en laat zich makkelijk uitwrijven.

Conclusie: Nog een leuk boek in de serie met Swear words. Leuke, niet te moeilijke platen met mandala’s. Enkelzijdig bedrukte platen waardoor er met veel verschillende materialen in gekleurd kan worden. De extra testpagina in het boek is ook een aanwinst. Probeer eens een van deze leuke boeken om relax te kleuren.

Gegevens van dit boek:
Titel: Swear word adult coloring book mandala
Illustrator: Unibul Press
Uitgever: CreateSpace Independent Publishing Platform
Aantal pagina’s: 72
Afmetingen: 21,6 x 0,5 x  27,9 cm
ISBN:  978-1532936241
Prijs: $ 4,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Amazon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *