Swear Word adult coloring book

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

We hebben van Unibul press dit boek mogen ontvangen om er een recensie over te schrijven. Hiervoor willen we Unibul press natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet over dit boek( vrij vertaald):
Unieke ontwerpen met scheldwoorden om in te kleuren om te ontstressen.
Het omvat 29 unieke scheldwoorden op kleurplaten voor volwassenen Elke kleurplaat is enkelzijdig bedrukt om doordrukken te vermijden. Elke plaat is ontworpen met dieren, bloemen en een verscheidenheid aan patronen. Er is iets voor elk vaardigheidsniveau. Het papier is medium gewicht en het boek is lijmgebonden aan de zijkant.
Schrijf een naam op van iemand die je ergert of die je niet mag en verbind ze met een woord op de kleurplaat. Waar wacht je op? Kleur de plaat in en relax.

Van dit leuke boek heb ik al de midnight edition mogen reviewen. Deze had zwarte achtergronden. Dit boek is eigenlijk dezelfde uitvoering maar dan met wit papier. Alle kleurplaten zijn enkelzijdig gedrukt dus ook in dit boek kun je weer met verschillende kleurmaterialen werken. Ik zal even eerst een paar voorbeelden laten zien.

Het is natuurlijk wat je persoonlijk meer aanspreekt maar beide boeken zijn erg leuk en de platen zijn zeer divers. De “scheldwoorden” zijn leuk verpakt tussen bloemen, dieren en takjes. Zo word het toch een vrolijk geheel als ze ingekleurd zijn.

Mijn eerste plaat heb ik ingekleurd met de Stabilo 68 en 88. Zowel de stift als de fineliner drukken niet door op dit papier. De inkt droogt vrij snel op en loopt niet over de lijnen. De kleine details er om heen zijn erg leuk om te kleuren. Ik vind hem erg vrolijk geworden.

In dit boek zit ook weer en pagina met hokjes waar je het materiaal, dat je wilt gebruiken, kan testen. Vind dat erg handig en zo zie je gelijk wat het materiaal doet op het papier.

Mijn tweede plaat heb ik gekleurd met de Bruynzeel Rembrandt potloden. Deze potloden kleuren goed op het papier en het pigment hecht prima. Met deze potloden moest ik iets meer druk zetten om de kleur sprankelend te krijgen maar ook daar heeft het papier geen moeite mee.

Mijn conclusie is bijna hetzelfde als het boek met de zwarte achtergrond. Dit witte papier is van dezelfde kwaliteit en is prima voor verschillende kleurmaterialen. Voordeel vind ik de enkelzijdig bedrukte pagina’s en het extra testblad in het boek. De platen zijn voor elke kleurder goed te doen en hebben leuke details om het woord heen. De keuze zwart of witte achtergrond is aan de kleurder zelf. Persoonlijk vind ik beide wel erg leuk.

Gegevens van het boek:
Titel: Swear word adult coloring book
Illustrator: Unibul Press
Uitgever: CreateSpace Independent Publishing Platform
Aantal pagina’s: 64
Afmetingen: 21,6 x 0,5 x  27,9 cm
ISBN: 978-1530429905
Prijs: $ 4,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Amazon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *