Denksport Kleur! in ’t klein nummer 1

coverNa Tijd voor Kleur! is er nu ook haar kleinere zusje: Kleur in ‘t klein. Het papier van dit prachtige kleurboek is wederom zorgvuldig geselecteerd, zodat zelfs bij gebruik van een viltstift het papier niet doordrukt. Met 16 x 24 cm is dit een wat compacter kleurboek dan Tijd voor Kleur!. Neem een momentje voor jezelf met Kleur in ’t klein! 

Dit boekje is de kleine variant van Tijd voor kleur! en heb deze samen gekregen van Denksport om te recenseren. Daarvoor mijn dank.

f1bb3-sam_0209

Dit tijdschrift bevat 48 kleurplaten. Die, net als in Tijd voor kleur!, erg afwisselend zijn. Van makkelijk tot heel moeilijk.

91a2e-sam_0221
Ik was bij dit boekje wel benieuwd of stiften zouden doordrukken op de achterzijde. Aangezien dit bij het andere boekje wel het geval was. Helaas moet ik constateren dat dit bij dit boekje ook het geval is, al is het wel iets minder dan bij het boekje Tijd voor Kleur!. Dus ik vermoed dat Denksport in dit boekje toch een iets ander papier gebruikt heeft. (zie de afbeelding, net bovenaan en boven de schoen, hieronder waarbij de mandala van de bladzijde ervoor toch iets doordrukt)

56f66-sam_0225

Bij sommige kleurplaten had ik een beetje het idee dat ze verkleind waren om in het boekje te laten passen. Waardoor sommige details erg klein zijn om in te kleuren.

e76f9-sam_0226

Door de iets kleinere afmetingen van het boekje, is deze wel makkelijker mee te nemen om bijvoorbeeld in de pauze van je werk even te kleuren.

10c46-sam_0224

 Ik denk door de afwisselende kleurplaten die er in staan kan iedereen hier wel meerdere platen vinden die hij leuk vindt. En is er dus voor ieder wat wils.

c8d95-sam_0222

Dit boekje verschijnt 1 keer per 8 weken. De verkrijgbaarheid was hier (in het zuiden van het land) wel wat moeilijker, net als het boekje Tijd voor kleur! In verschillende winkels en boekhandels gekeken echter hadden ze deze nergens in het assortiment. Dit kan natuurlijk zijn door dat dit boekje helemaal nieuw is. Dit boekje is ook bij Denksport los te bestellen.

5b05b-sam_0223

Er kan echter ook een abonnement op dit boekje genomen worden en dan krijg je iedere 8 weken automatisch het boekje in de bus.

Meer informatie over het abonnement van Denksport vind je hier: Kleur! in ’t klein

One thought on “Denksport Kleur! in ’t klein nummer 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *